about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

جانک گوئنتر (Guenter Junk) ، معاون ارشد و مدیر کل گروه شبکه امنیتی شرکت Sophos بیان می‌کند: " دستگاه‌های جدید این شرکت که در سری SG تولید می‌شوند، جزء سریعترین UTM‌ها و نسل بعدی دستگاه‌های فایروال می‌باشند. آنها آخرین سیستم عامل یعنی نسخه 9.2 را اجرا می‌کنند، و با آخرین نوآوری‌های اجرایی Intel  بهینه سازی شده اند. استفاده از این فناوری باعث شده تا علاوه بر جذب اطمینان مشتریان و شرکا، عملکرد و حفاظت ترکیبی بی نظیری را نیز ارائه کنیم."

محصولا ت جدید Sophos در هر دو زمینه کسب و کارهای کوچک و بزرگ کاربرد دارد. این دستگاه‌ها با توان عملیاتی 10 گیگابایت در ثانیه در فایروال‌ها ارائه می‌شوند، در استفاده از فن آوری‌های اینتل برای شتاب AES-NI کاربرد دارند، دارای سرعت بالایی در واسط‌های LAN  و SSD هایی با حجم بالا را شامل می‌شوند.

در واقع این تجهیزات نسل ششم لوازم امنیتی Sophos با معماری اینتل می‌باشند.

سیستم عاملی که در آخرین سری دستگاه‌های شرکت Sophos اجرا می‌شود، UTM 9.2 است. این سیستم عامل علاوه بر حفاظت پیشرفته و جدید در برابر تهدیدات، دارای قابلیت رمزگذاری بر روی ایمیل SPX را نیز داراست. UTM 9.2 را می‌توان بر روی سرور‌های سازگار با اینتل و در سرویس دهنده‌های ابری از طریق AWS  مستقر کرد.

باید به این نکته اذعان داشت که شرکت Sophos پیشرفت‌های عملکردی چشمگیری را از طریق قابلیت‌های جدید پردازنده اینتل در محصولات سری جدید خود به اجرا گذاشته و این کار باعث شده تا بخش خوبی از بازار را در دست گیرد. /

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.