about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

توانایی بات‌ها در انجام بازی‌های ویدئویی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ گروه‌های مختلفی از محققان و کارشناسان در تلاش هستند با استفاده از بازی‌های ویدئویی به پیشرفت هوش مصنوعی و فناوری‌های آن کمک کنند. به‌عنوان مثال می‌توان به شرکت مایکروسافت اشاره کرد که مدتی قبل، حالت خاصی از بازی ماینکرافت را معرفی کرد. این حالت به شرکت‌های مختلف سراسر جهان اجازه می‌دهد، به کمک ماینکرافت و الگوریتم‌های یادگیری ماشینی، هوش‌های مصنوعی خود را آزمایش و تقویت کنند. همچنین محققی در سال گذشته موفق شد، نوعی هوش مصنوعی به نام «پادشاه» (The king) ایجاد کند. پادشاه توانایی رقابت با بازیکن‌های واقعی و شکست آن‌ها را در بازی «ارواح تاریکی 1» (Dark Souls) داشت. شرکت گوگل نیز با ساخت هوش مصنوعی آلفاگو (AlphaGo) موفق شد قهرمان بازی تخته‌ای «گو» را شکست دهد.
به‌تازگی گروهی از محققان اعلام کردند، می‌خواهند عملکرد هوش مصنوعی را در زمان انجام یک بازی با زاویه دید اول شخص (FPS) در حالت «مسابقه‌ی مرگ» (deathmatch) بررسی کنند. برای انجام این تحقیقات ، مسابقه‌ای در طی اجلاس «بازی‌ها و هوش محاسباتی»1  (CIG) در سال 2016 از تاریخ 20 تا 24 سپتامبر برگزار خواهد شد. برنده‌ی این مسابقه شرکت‌کنندگانی هستند که بات‌های آن‌ها بتوانند در چند دوره رقابت مختلف گروهی، در بازی «Doom»، در حالی که عملکردی مشابه انسان دارند، پیروز شوند.

تصویری از بازی «ِDoom» ساخته شده در سال 1993


برخلاف هوش مصنوعی دشمن‌های موجود در بازی که از همان ابتدا تمام نقشه، محل سلاح‌ها، آیتم‌ها و راه‌های مخفی را می‌شناسند؛ بات‌ها با تکیه بر توانایی‌های خود و تقلید از نحوه‌ی رفتار انسان‌ها باید در محیط حرکت کرده و مسیر خود را پیدا کند.
این مسابقه «رستاخیز هوش مصنوعی مجازی» (Visual AI Doom Competition) نام گذاری شده است. در این مسابقه بات‌ها به دو صورت متفاوت با یکدیگر رقابت خواهند کرد. در اولین حالت نقشه و تعدادی از آیتم‌های موجود در آن، توسط برنامه‌نویس شناخته شده است؛ اما در حالت دوم، همه‌ی ویژگی‌های مسیرها، نوع و تعداد آیتم‌ها و کارایی آن‌ها ناشناخته است. امتیاز بازیکن‌ها نیز با میزان طلاهایی که از سطح نقشه جمع می‌کنند محاسبه خواهد شد.
شرکت‌کنندگان مجاز هستند برای توسعه‌ی هوش مصنوعی خود از الگوریتم‌های یادگیری ماشینی یا هر روش دیگری استفاده کنند تا بات‌ها قابلیت یادگیری از محیط را به دست آورند.
این نوع از مسابقات هوش مصنوعی در گذشته نیز با استفاده از بازی‌های پرندگان خشمگین و استارکرفت (StarCraft) انجام شده بود.
به نظر می‌رسد محققان با استفاده از برگزاری این نوع مسابقات، توانایی گروه‌های مستقل را بررسی کرده و از روش‌های خلاقانه‌ی آن‌ها برای توسعه فناوری هوش مصنوعی و نزدیک کردن رفتار آن‌ها به انسان‌ها استفاده کنند.

____________________________________

1- IEEE Computational Intelligence and Games Conference

 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.