about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آموزش هوش مصنوعی در ماینکرفت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ زمانی که مایکروسافت، شرکت موجانگ (Mojang)، سازنده بازی ماینکرفت را خرید، هیچ‌کس انتظار گسترده شدن این بازی در تمام پلتفرم‌ها را نداشت. در حال حاضر از بازی ماینکرفت برای آموزش برنامه‌نویسی، شیمی و چندین زمینه‌ی دیگر استفاده می‌شود.
شرکت مایکروسافت در جدیدترین اقدام یک سامانه‌ی جدید به نام «ای. آی. ایکس» (AIX)، برای آموزش عامل‌های هوش مصنوعی ایجاد کرده‌اند. این سامانه به آن‌ها آموزش می‌دهد که چطور در یک بازی محیط باز پیشرفت کرده و بقای خود را تثبیت بخشند. هدف از این کار افزایش توانایی «هوش مصنوعی همگانی» (general Intelligence) برای یادگیری از محیط اطراف و اخذ بهترین تصمیم است.
در وبگاه مایکروسافت نوشته شده است: «یک الگوریتم رایانه‌ای شاید بتواند وظیفه‌ی خود را به بهتر از یک انسان بزرگ‌سال و با تجربه انجام دهد؛ اما نمی‌تواند با سرعت با سرعت تکامل و یادگیری یک نوزاد رقابت کند. نور، بو، لمس، صدا، ناراحتی و یادگیری سریع اینکه اگر گریه کند شانس خوبی برای دریافت غذا به دست می‌آورد.»
در ابتدا عامل‌های هوش مصنوعی کوچک‌ترین شناختی از محیط ندارند. این عامل‌ها باید با حرکت در محیط، آن را شناسایی کرده و برای بقا و مقابله با خطرات تجربه کسب کنند. هدف این کار تولید هوش‌های مصنوعی بسیار پیچیده‌تر و کارآمدتر است.
به همین منظور و برای تکمیل این نوع درخواست‌ها، عامل‌های هوش مصنوعی باید در شرایط متفاوتی مانند سقوط به رودخانه یا چاله‌ی گدازه مواجه شوند. گروه تحقیقاتی سامانه‌ای. آی. ایکس بازی ماینکرفت را برای آموزش هوش مصنوعی انتخاب کردند؛ زیرا برخلاف بازی‌های مشابه، این بازی جهان باز بوده و شبیه‌ساز بسیار خوبی از خطرات موجود در دنیای واقعی به‌حساب می‌آید. این موضوع به محققان کمک می‌کند تا آزمایش‌ها و شرایط پیچیده‌ی مختلفی را برای عامل‌های هوش مصنوعی آماده کنند.
هم‌اکنون این سامانه، به‌صورت محدود در اختیار گروه کوچکی قرار گرفته است تا به کمک آن روی پروژه‌های هوش مصنوعی خودکار کنند. مایکروسافت اعلام کرد از تابستان سال 2016 استفاده از این سامانه برای عموم مردم امکان‌پذیر و رایگان خواهد بود.
این سامانه و توانایی آموزش آن در نگاه اول جالب به نظر می‌رسد؛ اما با این کار مایکروسافت می‌تواند به تمام فناوری‌ها و زیرساخت‌های هوش‌های مصنوعی تمام گروه‌ها و شرکت‌های سراسر دنیا که با آن کار می‌کنند، دسترسی پیدا کند.

 

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.