about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

تهدیدی سایبری به نام Browser Locker

یکی از خطرات سایبری که کاربران مرورگر را تهدید می کند Browser Locker ها هستند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ قفل کننده های مرورگر یا Browser lockers دسته ای از تهدیدات آنلاین هستند که می توانند مانع استفاده کاربر از مرورگر شوند و در ازای آن درخواست باج کنند. 
Locker، صفحه جعلی است که به بهانه های ساختگی مانند از دست رفتن داده یا خطرات قانونی کاربران را فریب می دهد. این صفحه جعلی می تواند را به سوی برقراری تماس، انتقال وجه یا ارسال اطلاعات پرداخت هدایت کند.


Lock کردن بدین صورت است که پنجره ای که در آن قرار دارد شروع به نمایش پیام های تهدید آمیز همراه با جلوه های صوتی و تصویری می کند. در نتیجه پنجره مذکور از خروج کاربر جلوگیری می کند.


کلاهبرداران برای تهدید کاربران، صفحه مرگ آبی، هشدار های جعلی و... را بر روی مرورگر به نمایش می گذارند. 
این دو خانواده Locker ها عمدتا ازطریق شبکه های تبلیغاتی منتشر می شوند. قربانی هدف این نوع کلاهبرداری ها معمولا جوانان هستند.
اکثر مجرمین سایبری تلاش دارند تا با پرداخت مبالغی، Locker های مرورگر را به صورت پاپ آپ به نمایش بگذارند.
قربانیان در این مواقع، پیغام هایی را در مرورگر مشاهده می کنند که به آن ها هشدار می دهد در صورت ترک صفحه، برخی از تغییرات ذخیره نخواهند شد. 


در صورتی که کاربر اقدام به بستن صفحه کند هیچ اتفاق خاصی رخ نخواهد داد اما در صورت کلیک کردن بر هر نقطه از صفحه، محتوای اصلی Locker به تمام صفحه درخواهد آمد. 


هشدار روی صفحه به کاربر اعلام می کند که دستگاه شما به دلیل نقض قوانین قفل شده است. از قربانی نیز به بهانه جریمه خواسته می شود مبلغی را به یک حساب موبایل واریز کند. ( این مبلغ حدود 40 تا 130 دلار می باشد)
در صورت عدم پرداخت، قربانی از طریق پخش یک فایل صوتی تهدید می شود. 
هدف از این تهدید، ایجاد این ذهنیت در قربانی است که کامپیوتر وی قفل خواهد شد. ترس در برابر این تهدیدات تو خالی به معنای از دست رفتن پول قربانی می باشد. 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.