about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

تهدیدات سایبری علیه حامیان مالی جام جهانی

تعدادی از هکرهای ناشناس در سراسر دنیا، در همبستگی با معترضان خشمگین دولت برزیل، وب سایت هایی را که حامی برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در این کشور می باشند را تهدید کرده و اذعان داشتند که در آینده ای نزدیک آنها را مورد حملات سایبری گسترده خود قرار می دهند.

برخی از آنها بیان می کنند که دولتمردان به جای بهبود بسیاری از زیر ساخت های اصلی کشور همچون سیستم های حمل و نقل، بودجه کشور را صرف هزینه های مسابقات جام جهانی کرده اند و ما هم قصد داریم حملات خود را علیه حامیان مالی این مسابقات انجام دهیم.

هکری که با نام Commodore شناخته می شود، به رویترز گفت: " ما فعلا در حال بررسی وب سایت هایی هستیم که به حملات ما آسیب پذیر می باشند. " وی در ادامه بیان کرد که شرکت های آدیداس، هواپیمایی امارات، کوکا کولا و Budweiser اهداف اصلی آنها می باشند.

جام جهانی فوتبال 2014 کار خود را در روز 12 ژوئن با بازی بین برزیل و کرواسی آغاز خواهد کرد و باید منتظر ماند در زمان برگزاری این مسابقات، چه حملات سایبری علیه شرکت های مذکور صورت می پذیرد.

تازه ترین ها
نقش
1404/05/22 - 10:00- جرم سایبری

نقش روسیه در هک سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا

محققان شواهدی یافته‌اند که روسیه را به یک حمله سایبری علیه سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا که اسناد محرمانه حقوقی را ذخیره می‌کند، مرتبط می‌سازد.

نفوذ
1404/05/22 - 09:52- جرم سایبری

نفوذ هکرها به رایانه‌ی گروه کیمسوکی

هکرهای کره شمالی شبکه‌های دولتی و شرکت‌های کره جنوبی را هدف قرار داده‌اند. این اطلاعات زمانی فاش شد که دو هکر با نام‌های «Saber» و «cyb0rg» به رایانه‌ای نفوذ کردند که ظاهراً متعلق به یکی از اعضای گروه جاسوسی سایبری پیونگ‌یانگ، یعنی کیمسوکی بوده است.

کمک
1404/05/22 - 09:42- آمریکا

کمک هکرهای داوطلب دفکان به شرکت‌های آب آمریکا

هکرهای داوطلب دفکان به کمک شرکت‌های آب آمریکا در برابر حملات چین و ایران می‌آیند.