about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

منابع آنلاین روسیه در کانون توجه هکرها قرار گرفته است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یافته‌های محققان شرکت روس‌تلکوم‌سولار، ارائه‌دهنده ملی فناوری‌های امنیت سایبری در روسیه و زیرمجموعه غول مخابرات این کشور روس‌تلکوم نشان می‌دهد اکثر حملات هکرها در روسیه در سه‌ماهه نخست سال 2022 روی منابع وب متمرکز بوده است. 

روس‌تکلوم‌سولار گزارش داد:

اکثر رخدادهای جدی سایبری (77%) در سه‌ماهه اول سال 2022 با حمله به منابع آنلاین سازمان‌های روسیه مرتبط بوده است. این در حالی است که در سه‌ماهه چهارم سال گذشته هیچ حمله جدی به منابع وب ثبت‌نشده است. رشد فزاینده این رخدادها از اواخر فوریه آغاز شده است. در این میان، هدف هکرها هک برنامه‌های تحت وب برای سرقت داده‌های ارزشمند نبوده، بلکه بی‌ثبات کردن کارکرد سایت‌ها یا دیفِیس (جایگزینی صفحه اصلی سایت) بوده است.

برطبق تحقیقات، میزان حملات شبکه‌ای در سه‌ماهه اول 2022 در مقایسه با 78 درصد دوره قبل تنها 10 درصد بوده است. شمار حملات آلوده سازی با بدافزارها نیز کاهش‌یافته و به 3 درصد رسیده است، این درحالی است ‌که در سه‌ماهه چهارم سال گذشته این رقم 14 درصد بوده است.

میزان دسترسی غیرمجاز به سیستم‌ها و سرویس‌های اطلاعاتی و هک حساب‌های کاربری در ژانویه و مارس 2022 به ترتیب 11 و 9 درصد رشد داشته است. 
به گفته محققان روس‌تلکوم‌سولار، طی ماه‌های اخیر تعداد سفارش‌ها برای دسترسی به اطلاعات حساب‌های کاربری شرکت‌های مختلف در وب تاریک افزایش‌یافته که نشان می‌دهد یک سری از سازمان‌ها به سیاست‌های امنیتی داخلی خود در میانه وضعیت متشنج بین‌المللی بی‌توجه بوده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.