about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

تقویت راهبرد امنیت سایبری چین

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ اولین موسسه غیرانتفاعی ملی چین که درزمینه امنیت سایبری فعال خواهد بود راه‌اندازی شد. انجمن امنیت سایبری چین (CSAC) باهدف یکپارچه کردن منابعی که به حمایت از امنیت و توسعه اینترنت می‌پردازند راه‌اندازی شده است.
انجمن امنیت سایبری چین 257 موسسه عضو دارد که شامل شرکت‌های اینترنتی، شرکت‌های خدمات سایبری، موسسه‌های تحقیقات علمی و شرکت‌های خصوصی است. این انجمن درزمینه صنایع مرتبط با امنیت سایبری، آموزش، تحقیقات علمی و تولید نرم‌افزارهای سایبری فعال خواهد بود. پرفسور فانگ بین ژینگ (Fang Binxing) از دانشگاه پست و ارتباطات مخابراتی چین به‌عنوان رئیس این انجمن انتخاب شد.
وانگ شیوجان (Wang Xiujun)، معاون مدیر دفتر ملی اطلاعات اینترنت، در مراسم افتتاحیه این موسسه عنوان کرد که این انجمن نقش راهنما را در سیاست‌های امنیت سایبری ایفا خواهد کرد. همچنین پیگیری مبادلات و همکاری‌های بین‌المللی درزمینه امنیت سایبری از وظایف این شرکت خواهد بود. به گفته این مقام مسئول، این انجمن بستری را برای همکاری افرادی که به فضای امنیت سایبر علاقه‌مند هستند فراهم خواهد کرد.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/04/16 - 09:23- اروپا

مشارکت سوئد و استونی برای تقویت دفاع سایبری اوکراین

آژانس همکاری توسعه بین‌المللی سوئد و مرکز توسعه بین‌المللی استونی برای تقویت دفاع سایبری اوکراین با یکدیگر همکاری کردند.

حمله
1404/04/16 - 09:06- جنگ سایبری

حمله دو گروه هکری جدید روسی علیه اوکراین

دو گروه هکری جدید طرفدار روسیه، اوکراین را هدف قرار دادند و افراد داخلی را جذب کردند.

سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.