about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

تقویت آگاهی موقعیتی پرتغال با پهپادهای کوچک

ارتش پرتغال در حال تحقیق روی پهپادهای کوچک است تا اقدام به خرید یا توسعه‌ی آن‌ها بکند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ارتش پرتغال به منظور تقویت آگاهی موقعیتی نیروهای خود قصد دارد پهپادهای کوچکی را خریداری کند که با دست پرتاب می‌شوند.

ارتش پرتغال به تازگی تحقیقاتی را روی انواع پهپادهای ثابت بال کوچک انجام داده است تا متوجه شود کدام‌یک از مدل‌ها برای چه نیرویی مناسب‌تر است. هواپیمای بدون سرنشینی که پرتغال قصد خرید آن را دارد کمتر از 15 کیلوگرم وزن داشته و می‌تواند تا 1.5 کیلومتر از سطح زمین فاصله بگیرد. همچنین حداکثر شعاع عملیاتی آن به 50 کیلومتر می‌رسد.

ارتش پرتغال همچنین به دنبال خرید پهپادهای گردنده بالی است که تا ارتفاع 200 متری پرواز کرده و شعاع عملیاتی آن معادل 5 کیلومتر است.

مقامات ارتش پرتغال انتظار دارند، تحقیقات یاد شده روی پهپادها تا سال 2020 به پایان رسیده تا سال 2022 پهپادها را به دست آورند.

به دست آوردن پهپادهای کوچک بخش عظیمی از نقشه راه ارتش پرتغال را در زمینه هواپیماهای و وسایل نقلیه زمینی بدون سرنشین و هوش مصنوعی، تشکیل می‌دهند

ارتش پرتغال از پهپادهای یاد شده به منظور بهبود توانایی‌های نظارتی، اطلاعاتی، تشخیص و دستیابی به هدف و شناسایی قابلیت‌های نیروی زمینی این کشور است.

تازه ترین ها
تقویت
1404/04/11 - 18:27- آفریقا

تقویت امنیت سایبری در آفریقا با مشارکت کسپرسکی

شرکت‌های آکسیز و کسپرسکی برای تقویت امنیت سایبری در قاره آفریقا با یکدیگر مشارکت کردند.

نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.