about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

به نقل از خبرگزاری تسنیم، علیرضا رحمانی سخنگوی "فرماندهی امنیت سایبری" سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از بهبود ساختار مجموعه «فرماندهی پدافند سایبری» و تغییر فرماندهی آن خبر داد و گفت: از این پس «مرکز بررسی جرائم سازمان‌یافته سایبری» یکی از مراکز زیرمجموعه این فرماندهی خواهد بود.

رحمانی افزود: شکل‌گیری تهدیدهای نوپدید در فضای مجازی در ابعاد موضوعی، فنی ــ زیرساختی و فناورانه، و نقش‌آفرینی کشورهای سلطه‌طلب در آن، موجبات اتخاذ تصمیم بهبود ساختار و روزآمد کردن آن را [روزآمد شدن ساختار "فرماندهی پدافند سایبری سپاه"] فراهم کرد.

وی در تشریح جزئیات این ارتقا گفت: به‌کارگیری سرویس‌ها و خدمات اینترنتی و رسانه‌های اجتماعی در همه ابعاد زندگی کاربران و تلاش برای ایجاد اختلال و انحراف درروند طبیعی فعالیت‌های کاربران در پوشش فناوری اطلاعات، عرصه‌های جدیدی از تهدید را پیشروی مرکز بررسی جرائم سازمان‌یافته باز کرد که منجر به گسترش حوزه مأموریت و روزآمد کردن ساختار و جایگاه این مجموعه شد تا بتواند پاسخگوی نیازهای جامعه حقیقی و مجازی باشد.

این مقام مسئول در فرماندهی امنیت سایبری سپاه ادامه داد: ازاین‌رو «سردار علی فاتح»، فرماندهی این مجموعه را به عهده گرفته و با توجه به تجربیات 7ساله مرکز بررسی جرائم سازمان‌یافته سایبری، ساختار این مجموعه را گسترش داده است.

پیش از این، وظیفه مرکز بررسی جرائم سازمان‌یافته سایبری، نظارت و بررسی جرائم سازمان‌یافته تروریستی، جاسوسی، اقتصادی و اجتماعی در فضای مجازی بود که با همکاری و هماهنگی سایر حوزه‌های اطلاعاتی و قضایی به منظور بررسی تهدیدها و آسیب‌های شبکه جهانی اینترنت و سایر فناوری‌های نوین از توان فنی و اطلاعاتی کارشناسان سپاه پاسداران و سایر متخصصین بهره گرفته و طبق اصل 150 قانون اساسی در راستای نگهبانی از انقلاب و دستاوردهای آن فعالیت می‌کرد.

رشد قارچ گونه جرائم سازمان‌یافته بین‌المللی و سوءاستفاده از بستر اینترنت و سایر سامانه‌های ارتباطی به منظور انجام اقدامات تروریستی، جاسوسی اینترنتی، پول شویی و تخریب نظام فرهنگی و اجتماعی جامعه و هتک حرمت و توهین به مقدسات دینی و ارزش‌های انقلابی، از دلایل راه‌اندازی مرکز بررسی جرائم سازمان‌یافته در سال 1386 به منظور شناسایی و برخورد با جرائم مذکور با هماهنگی قوه قضائیه جمهوری اسلامی بوده است.

از این پس قرار است «فرماندهی امنیت سایبری سپاه» علاوه بر ادامه روند پیشین، مأموریت‌های جدید خود را برای ارتقای امنیت کاربران فضای مجازی از لحاظ محتوایی و فناوری اجرایی کند.

تازه ترین ها
تقویت
1404/10/12 - 14:10- آسیا

تقویت تولید قطعات الکترونیکی در هند

هند پروژه‌های قطعات الکترونیکی به ارزش ۴.۶ میلیارد دلار را تصویب کرد.

طرح
1404/10/12 - 13:55- هوش مصنوعي

طرح دسترسی به هوش مصنوعی در سراسر هند

هند طرح گسترش دسترسی به هوش مصنوعی را تدوین کرد.

تولید
1404/10/12 - 12:59- اروپا

تولید نیمه‌رسانا‌ها در فضا

یک شرکت بریتانیایی قصد دارد در دمای بسیار بالا در فضا، نیمه‌رسانا تولید کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.