about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

تصویب قانون ضد تروریسم چین

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مجلس چین، قانون جدید ضد تروریسم را به تصویب رساند. این قانون شرکت‌های فناوری این کشور را ملزم می‌کند تا اطلاعات حساس خود را به‌صورت رمزنگاری‌شده، در اختیار دولت قرار دهند و از این طریق به بخش نظامی اجازه دهند با عملیات تروریستی مبارزه کند. ناگفته نماند که از اهداف تصویب این قانون، کنترل فعالیت‌های مسلمانان شهر اویغور چین است. مقامات این کشور بر این باورند که تهدیدات بسیاری از ناحیه مسلمانان اویغور، متوجه آن‌ها است.
لی شو وی (Li Shouwei)، معاون مدیر بخش قوانین کیفری مجلس چین، گفت: «چین با تصویب این قانون، به‌آسانی کاری را انجام داد که کشورهای غربی، از شرکت‌های فناوری خود می‌خواهند آن را انجام دهند.» شایان‌ذکر است مقامات آمریکا از شرکت‌های فناوری اطلاعات خواسته‌اند تا با قرار دادن نوعی «در پشتی»، امکان دسترسی به پیام‌های رمزنگاری‌شده‌ی کاربران را، به سازمان‌های اطلاعاتی بدهند. وی افزود: این قانون، شرکت‌ها را ملزم به ایجاد در پشتی نمی‌کند و در نتیجه تأثیر منفی روی عملیات شرکت‌های فناوری نمی‌گذارد. به نظر می‌رسد تصویب این قانون، نشان می‌دهد چین قصد دارد در زمینه‌ی کنترل فعالیت‌های شهروندان و جاسوسی از آن‌ها، از آمریکا پیشی بگیرد.
چین در جولای 2015 نیز «قانون امنیت ملی» را تصویب کرد. طبق این قانون، تمام زیرساخت‌های شبکه‌ها و سامانه‌های اطلاعات چین، باید امن و قابل‌کنترل باشند.

 

تازه ترین ها
هوش
1404/09/02 - 16:46- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ارزان چینی، غول‌های میلیاردی آمریکا را به زانو درآورد

هوش مصنوعی Kimi K۲ Thinking یک مدل ترکیب متخصصان (Mixture-of-Experts) یا MoE است که قادر است تا برنامه‌ریزی بلندمدت، استدلال انطباقی و استفاده از ابزارهای آنلاین را در هم ترکیب کند

شرکت
1404/09/02 - 16:42- هوش مصنوعي

شرکت OpenAI نسخه رایگان ChatGPT را برای معلمان منتشر کرد

شرکت OpenAI، سازنده هوش مصنوعی، نسخه رایگان ChatGPT را به‌طور ویژه برای معلمان عرضه کرد. این ابزار به ارتقای تجربه آموزشی و تسهیل فعالیت‌های کلاسی کمک می‌کند.

متا تحقیقات درمورد آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی را متوقف کرد

شرکت متا تحقیقاتی داخلی خود درمورد تاثیر فیس‌بوک و اینستاگرام بر سلامت روان کاربران را پس مشخص شدن مدارکی مبنی بر آسیب این محصولات بر سلامت ذهن کاربران، متوقف کرده و نتایج آن را نیز مخفی کرده است.