about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

تصمیم جهانی برای مقابله با روبات‌های قاتل

در یک کنفرانس، قرار است جلوي گسترش سلاح‌هاي كشتار جمعي در دنياي آينده را بگيرند، ابزارهايي كه اگر كسي جلودارشان نباشد، مي‌توانند در دنياي جنگ‌افزارها انقلاب به پا كنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کنفرانس روبات‌های قاتل عنوان همایشی است که روز گذشته در مقر سازمان ملل در ژنو شروع ‌شده و تا ۵ روز ادامه خواهد داشت.

شركت‌كنندگان در نشست سازمان ملل توافق كردند كه براي محدود كردن توليد روبات‌هاي قاتل وارد عمل شوند.

رئيس شركت «تسلا» - توليدكننده خودروهاي برقي - برگزاري «كنفرانس روبات‌هاي قاتل» را پيشنهاد داده و صاحبان بيشتر از 100شركت هوش مصنوعي را دور هم جمع ‌كرده تا به آنها بقبولاند با محصولات‌شان در دنياي آينده جنگ به پا نكنند. نخستين قدم، نوشتن نامه‌اي بود كه آقاي «ماسك» و «مصطفي‌ سليمان»، رئيس شركت «آلفابت» آن را به نمايندگي از 116كارشناس از 26كشور امضا كردند.

در اين نامه با انتقاد از روند توليد سلاح‌هاي هوشمند نسل جديد، ليستي از انواع تانك‌ها، ‌پهپادها، اسلحه‌هاي خودكار و... مهيا شده بود كه اگر با همين روند پيشرفت كنند، با كمي چاشني هوشمندانه مي‌توانند دنيا را به نابودي بكشانند. عبارتي كه براي توصيف شرايط آينده دنيا به‌كار رفته، «وقوع انقلاب تكنولوژيك در سومين جنگ جهاني» است. نگراني امضاكنندگان نامه اين است كه، روبات‌هاي هوشمند مي‌توانند «سريع‌تر از تمام سيستم‌هاي فعلي كار كنند، اندازه‌شان بسيار بزرگ‌تر از سلاح‌هاي كنوني خواهد بود و درصد خطايشان هم پايين‌تر است.

فارغ از جنگ‌ها، اين ابزارهاي هوشمند مي‌توانند سردمداران كشورها را ترور كرده و مثل فيلم‌هاي علمي - تخيلي خودشان را از كار بيندازند؛ به‌طوري‌كه كوچك‌ترين سرنخي به‌دست پليس نيفتد.»

امكان هك‌شدن اين ابزارهاي دفاعي قدرتمند و روباتيك بخش ديگري از نگراني‌ امضاكننده‌ نامه است. همزمان با برگزاري اين جلسه، «آمانديپ گيل» (Amandeep Gill)، سفير هند در سازمان ملل به حاضران گفت: «خبر خوبي برايتان دارم؛ هم‌اكنون روبات‌ها جهان را تحت سلطه خود درنياورده‌اند و هنوز جهان تحت سلطه انسان‌هاست، ولي ما نبايد اين مسئله (موضوع سلطه روبات‌ها بر جهان) را احساسي يا نمايشي جلوه دهيم». او بعد از اين وعده داد كه نشست ديگري، در سال2018 در مقر سازمان ملل برگزار شود.

البته روبات‌هاي قاتل هنوز ساخته نشده‌اند. اين روبات‌ها كه كشورهاي جهان درباره‌شان نگران هستند، در بدترين حالت مي‌توانند از فرمان انسان سرپيچي كرده و طبق قانون خودشان - يك قانون مبتني بر منطق، بدون احساس و بي‌رحمانه - دست به كشتار يا مجازات انسان‌ها بزنند. دكتر استوارت راسل، يكي از استادان دانشگاه بركلي كه رهبري محققان مخالف «روبات‌هاي قاتل» را برعهده گرفته، درباره‌ دلايل نگراني‌اش مي‌گويد: «آنچه پيش‌تر در فيلم‌هاي علمي - تخيلي مي‌ديديم و محال به‌نظرمان مي‌رسيد، به‌زودي قرار است به واقعيت تبديل شود كه اين، به‌شدت وحشتناك است.

ايده‌اي مثل ماشين‌هاي خودران تا عملي‌شدن هنوز راه زيادي دارند اما ساختن يك روبات آدمكش خيلي زودتر از آنچه فكرش را بكنيم، به نتيجه مي‌رسد. به همين دليل بايد پيش از ساخته‌شدن نمونه‌هاي نهايي اين اسلحه‌ها، استانداردهايي براي اسلحه‌ها تعيين كنيم.» روبات‌هاي قاتل توانايي‌هاي شگرفي دارند. همين الان هم پهپادهاي بمب‌افكن در دنيا وجود دارند كه مي‌توانند اهداف دوردست و غيرقابل نفوذ را از كار بيندازند. فناوري‌هاي آينده، روبات‌هايي خواهند ساخت كه تقريبا بدون كمك انسان مي‌توانند از زير درياها، روي هوا و داخل زمين راهشان را به سوي مقصد پيدا كرده و هدف‌شان را نابود كنند.

ابزارهاي جهت‌ياب و GPS، دوربين‌هاي فيلمبرداري، سيستم‌هاي اسكن پيشرفته و... ساده‌ترين فناوري‌هايي هستند كه اگر تمام‌شان در يك دستگاه جمع شوند، باعث فاجعه خواهند شد. همين الان روبات‌هايي در مرز بين 2كشور كره‌شمالي و جنوبي قرار گرفته‌اند كه مي‌توانند تمام جنبنده‌هايي را كه در اطراف مرز تردد مي‌كنند، از فاصله 4كيلومتري شناسايي كرده و درصورت لزوم آنها را منهدم كنند.

تازه ترین ها
درگیری
1404/05/23 - 16:44- هوش مصنوعي

درگیری ماسک و آلتمن بالا گرفت

درگیری ماسک و آلتمن بر سر تعصب ادعایی اپل در زمینه هوش مصنوعی تشدید شد.

سیاست‌گذاری
1404/05/23 - 16:02- هوش مصنوعي

سیاست‌گذاری غلط متا در حوزه هوش مصنوعی

سیاست‌های مربوط به رفتار چت‌بات شرکت متا، کودکان را درگیر مسائل جنسی می‌کند.

راه‌اندازی
1404/05/23 - 15:21- سایرفناوری ها

راه‌اندازی ویژگی جدید توسط گوگل

گوگل منابع ترجیحی را برای نتایج جستجوی سفارشی ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.