about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

خبر کذب «احتمال رفع فیلتر تلگرام » به نقل از دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور عصر دیروز به سرعت در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها منتشر و به همان سرعت نیز تکذیب شد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، عصر دیروز خبری مبنی بر رفع فیلتر تلگرام تا دو هفته آینده منتسب به دبیر شورای عالی فضای مجازی به سرعت در شبکه های اجتماعی و تعدادی از رسانه های کشور منتشر شد.

رسول جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی با اشاره به انتشار این خبر و با تاکید بر اینکه جلسه ای دراین زمینه برگزار نشده است، رفع فیلتر تلگرام را تکذیب کرد.

 عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: صحبت نقل شده از آقای فیروزآبادی مبنی بر اینکه همان مرجعی که درباره فیلتر تلگرام تصمیم گرفته همان مرجع نیز باید نسبت به بروزرسانی و نقص این تصمیم اقدام کند، درست است. هرچند که اگر شورای عالی فضای مجازی در این زمینه تصمیمی بگیرد هر یک از قوا عدم تمکین ندارند.

وی افزود:‌

در خبر مطرح شده آمده است که آقای فیروزآبادی از رفع فیلتر صحبت کردند این در حالی است که نه در شورا و نه در یکی از کمیسیون‌های اصلی که بنده حضور دارم درباره رفع فیلتر صحبتی نشده است و کلا اجتماع‌ نظری در این زمینه در شورا وجود  ندارد و یقیناً تکذیب می‌شود.

مدتی بعد فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی طی مصاحبه ای تاکید کرد که این خبر جعلی و ساختگی است و آن را تکذیب کرد.

از سوی دیگر مرکز ملی فضای مجازی نیز طی اطلاعیه ای تاکید کرد که

 

این خبر جعلی و ساختگی بوده و هیچگونه مکاتبه‌ای با رئیس قوه قضاییه صورت نگرفته است، بنابراین صحت ندارد.

 

در ادامه این اطلاعیه آمده است :

 این خبر در راستای تشویش اذهان عمومی منتشر شده و جهت تنویر افکار عمومی متعاقباً پیگیری‌های لازم از طریق مراجع ذی‌صلاح انجام خواهد گرفت.

تازه ترین ها
رکورد
1404/10/12 - 10:00- ابزارهای هوشمند

رکورد سریع‌ترین پهپاد دنیا شکسته شد؛ ۶۲۶ کیلومتربرساعت

پهپادهای تجاری دربرابر رکورد جدید گینس حرفی برای گفتن ندارند و یک پهپاد دست‌ساز مرزهای سرعت را با عملکردی خیره‌کننده جابه‌جا کرده است.

اشتباه
1404/10/12 - 09:56- ابزارهای هوشمند

اشتباه خنده‌دار ربات انسان‌نما Unitree G1: ضربه فنی مربی و تقلید درد او! [تماشا کنید]

در این ویدیو یک مربی انسانی با استفاده از لباس مخصوص موشن کپچر، درحال کنترل ربات G1 است؛ تا اینکه حادثه جالبی رخ می‌دهد.

بدافزار
1404/10/12 - 09:50- آسیب پذیری

بدافزار چینی ۸.۸ میلیون کاربر مرورگر‌های محبوب را آلوده کرد

پژوهشگران امنیت سایبری از شناسایی یکی از گسترده‌ترین و پیچیده‌ترین عملیات‌های بدافزاری مبتنی بر افزونه‌های مرورگر خبر داده‌اند که طی هفت سال گذشته، دست‌کم ۸.۸ میلیون کاربر مرورگرهای کروم، اج و فایرفاکس را آلوده کرده است.