about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

نیروی زمینی آمریکا قصد دارد روند توسعه و دریافت بازخورد تجهیزات جنگ الکترونیک را افزایش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ نیروی زمینی آمریکا، با توجه به این که درحال راه‌اندازی برنامه‌ی جدید جنگ الکترونیک است، از صنعت درخواست کرد؛ تا بازخورد خود را نسبت به آن اعلام کند.

سیستم لایه زمینی (TLS1)، یک سامانه یکپارچه جنگ الکترونیک و سیگنال‌های اطلاعاتی است. نیروی زمینی آمریکا قصد دارد، این دستاورد را جایگزین ابزارهای جنگ الکترونیک زمینی چندمنظوره (MFEW) و از کارافتاده‌ی گذشته بکند.

نیروی زمینی مدعی است؛ قابلیت‌های جنگ الکترونیک و شرکت‌های سایبری، برای ابزارهای جنگ الکترونیک زمینی چندمنظوره، تقریباً مشابه با فعالیت‌های شرکت‌های سیگنال‌های اطلاعاتی است. به همین منظور، تصمیم گرفته شد؛ تا قابلیت‌های آن‌ها، با هم ادغام گردند.

با توجه به خلاصه اطلاعات ارائه شده، تغییرات صورت گرفته در چشم‌انداز گذشته‌ی نیروی زمینی و راهبرد جدید، قابل‌ تفکیک در 6 زمینه هستند. این زمینه‌ها عبارت‌ اند از:

  1. نیازمندی‌های ضروری ازسوی اروپا و دیگر نقاط جهان، به منظور بستن شکاف قابلیت‌ها
  2. آماده‌سازی سریع و 3 ساله نمونه اولیه
  3. همگرایی جنگ‌افزار الکترونیک، سیگنال‌های اطلاعاتی، سایبر و فضا
  4. در دسترس بودن دارایی‌های ملی و قابلیت‌های نرم‌افزاری پیشرفته از جامعه اطلاعاتی
  5. یک راهبرد تازه دفاع ملی، با اولویت درنظر گرفتن دشمنان نزدیک
  6. تصویب سریع ساختار نیروی جنگ الکترونیک درحال رشد، در نیروی زمینی

با توجه به اسناد منتشرشده، سیستم لایه زمینی، توانایی سازگار کردن آرایش تاکتیکی نیروی زمینی و ادامه دادن نوآوری فناوری را در طول چرخه‌ی سیستم دارد. همچنین از این بودن و پایداری برتری رقابتی آن، اطمینان حاصل می‌کند.

نیروی زمینی اشاره کرد:

رویکرد آن‌ها، ایجاد تغییرات، با توجه به قابلیت‌های نرم‌افزار در دسترس و ترکیبشان، با نمونه‌های اولیه و دریافت بازخورد سربازان، در جهان واقعی است. با وجود این، رویکرد فعلی سامانه یادشده، استفاده از «کنسرسیوم فرماندهی، کنترل و ارتباطات در فضای سایبری» (C5) از سازمان تراکنش‌های غیرفرعی وزارت دفاع آمریکا (OTA) است تا نمونه‌ی اولیه سیستم‌ها را -که ظرفیت بالقوه بهره‌برداری دارند- تا سال مالی 2020 به وجود آورند.

مقامات نیروی زمینی توضیح دادند:

سیستم لایه زمینی، روند توسعه قابلیت‌ها و رساندن آن‌ها را به دست سربازان، به منظور دریافت بازخورد، سریع‌تر می‌کند؛ اما قابلیت‌های موقتی را به آن‌ها ارائه می‌دهد.


  1. Terrestrial Layer System
تازه ترین ها
اسکن
1404/05/22 - 20:44- سایرفناوری ها

اسکن هویت توسط یوتیوب

هوش مصنوعی یوتیوب، کاربران را برای اسکن هویت علامت‌گذاری می‌کند.

پیشنهاد
1404/05/22 - 19:28- سایرفناوری ها

پیشنهاد خرید گوگل کروم توسط شرکت پرپلکسیتی اِی آی

شرکت هوش مصنوعی پرپلکسیتی اِی آی، پیشنهاد ۳۴.۵ میلیارددلاری برای خرید گوگل کروم ارائه داد.

نقش
1404/05/22 - 10:00- جرم سایبری

نقش روسیه در هک سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا

محققان شواهدی یافته‌اند که روسیه را به یک حمله سایبری علیه سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا که اسناد محرمانه حقوقی را ذخیره می‌کند، مرتبط می‌سازد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.