about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

ترکیه فیس‌بوک را جریمه کرد

ترکیه به دلیل افشای عکس‌های خصوصی کاربران فیس‌بوک در نتیجه یک باگ امنیتی ، جریمه ۲۷۰ هزار دلاری برای این شرکت تعیین کرده است.

به گزارش بین‌الملل سایبربان؛ سازمان حفاظت از اطلاعات ترکیه به دلیل نقض قوانین اطلاعات این کشور از سوی فیس‌بوک، جریمه‌ای ۱۶۳۰ میلیون لیری (۲۷۰ هزار دلاری) برای شرکت تعیین کرده است.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی ترکیه، «سازمان حفاظت از اطلاعات شخصی ترکیه» روز جمعه اعلام کرد به دلیل باگ نرم‌افزاری که میلیون‌ها تصاویر شخصی کاربران فیس‌بوک را برای توسعه‌دهندگان طرف سوم اپلیکیشن فاش کرد، این شرکت را جریمه کرده است.

طبق رأی این سازمان، فیس‌بوک اقدامات فنی لازم را برای حفاظت از اطلاعات کاربران انجام نداده و در مدت‌زمان تعیین‌شده وجود باگ را به مقامات اعلام نکرده است.

این شرکت فناوری در ماه دسامبر اعلام کرد یک باگ نرم‌افزاری سبب شده اطلاعات شخصی ۶.۸ میلیون کاربری فاش شود که از فیس‌بوک برای ورود به سرویس‌های دیگر استفاده کرده‌اند. این باگ به اپلیکیشن‌های طرف سوم اجازه داد طی ۱۲ روز در ماه سپتامبر به تصاویر شخصی کاربران دسترسی داشته‌اند.

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.