about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

تبدیل تلفن‌های هوشمند به اسکنر سه‌بعدی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اگر کسی بخواهد از یک شی، یک اسکن ۳ بعدی تهیه کند، نیاز به ابزارهای خاص و یک رایانه خواهد داشت؛ اما محققان شرکت مایکروسافت و دانشگاه آکسفورد راه‌حل بهتری را برای این کار پیداکرده‌اند.
محققان شرکت مایکروسافت و دانشگاه آکسفورد نرم‌افزاری به نام "Mobile Fusion" برای تلفن‌های هوشمند تولید کرده‌اند که دوربین پشت تلفن را به یک اسکنر سه‌بعدی تبدیل می‌کند. این نرم‌افزار به کمک قابلیت "RGB" دوربین و عکس‌هایی که این نرم‌افزار پشت سر هم می‌گیرد، اسکن را انجام می‌دهد. کاربر برای تهیه‌ی عکس ۳ بعدی تنها لازم است در اطراف آن شی راه برود و عکس بگیرد. این فناوری بسیار شبیه فناوری "Kinect Fusion" است که به کمک آن اتاق کاربر اسکن می‌شود؛ اما برای استفاده از این فناوری دیگر نیازی به یک رایانه نیست.
محققان مایکروسافت در مورد فناوری اسکن سه‌بعدی امروزی گفته‌اند:«در حال حاضر برای تهیه یک اسکن ۳ بعدی به یک رایانه و ابزارهای جانبی خاصی است؛ اما با وجود این برنامه همه‌ی افراد یک اسکنر سه‌بعدی کامل با خود دارند. این اسکنر، دوربین تلفن هوشمند شما است.»
مدل‌های سه‌بعدی که توسط Mobile Fusion ساخته می‌شوند در هدست‌های واقعیت مجازی مانند هولولنز نیز می‌توانند کاربرد داشته باشند.
مایکروسافت اعلام کرده است در حال حاضر قصد عرضه‌ی عمومی این نرم‌افزار را ندارد؛ اما در تلاش است تا بتوانند این نرم‌افزار را برای هر سه سیستم‌عامل اندروید، ویندوزفون و iOS آماده کند.

 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.