about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در دیدار با استاندار فارس با اشاره به ظرفیت های این استان برای تبدیل شدن به قطب دیتاسنتر جنوب کشور، از آغاز امکان سنجی برای راه اندازی دیتاسنتر 1000 رکی در استان فارس خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، امیرمحمدزاده لاجوردی معاون وزیر ارتباطات، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در سفر به استان فارس و در دیدار با محمدهادی ایمانیه استاندار فارس با اشاره به سند تبیین الزامات شبکه ملی اطلاعات به عنوان سند بالادستی به جهت توسعه، ساماندهی و ایجاد یکپارچگی در شبکه ملی اطلاعات گفت: یکی از ملزومات شبکه ملی اطلاعات، نگهداری داده و محتوای داخلی در مراکز داده پرظرفیت در داخل کشور است و در این راستا ایجاد حداقل سه قطب مرکز داده در سه استان کشور پیش بینی شده است.
وی رشد ترافیکی و مباحث اقتصادی را از دلایل توجیهی ایجاد قطب مراکز داده عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مناسب و موقعیت جغرافیایی استان فارس برای تبدیل شدن به هاب منطقه ای جنوب کشور، از امکان سنجی احداث دیتاسنتر 1000 رکی در این استان خبر داد.
لاجوری تامین زمین را مهمترین شاخص مورد نیاز برای احداث دیتاسنتر بیان کرد و از استاندار فارس خواست در این خصوص همکاری لازم با شرکت ارتباطات زیرساخت صورت گیرد.
محمدهادی ایمانیه استاندار فارس نیز با بیان اینکه این استان می‌تواند تاثیرگذاری مناسبی در توزیع ظرفیت های ارتباطی کشور داشته باشد برای تعامل و مساعدت لازم جهت اجرای این پروژه ملی قول همکاری داد.

تازه ترین ها
تمرکز
1404/09/26 - 19:27- آفریقا

تمرکز آفری‌پل بر تهدیدات سایبری منطقه‌ای و تعمیق همکاری‌های فرامرزی

کشورهای آفریقایی با محوریت آفری‌پل، برای مقابله مؤثرتر با جرایم سایبری فرامرزی، همکاری اطلاعاتی، آموزشی و حقوقی خود را گسترش می‌دهند.

تقویت
1404/09/26 - 19:20- آمریکا

تقویت همکاری امنیتی رومانی و اف‌بی‌آی

رومانی و اف‌بی‌آی با ایجاد یک کارگروه مشترک، همکاری اطلاعاتی و آموزشی خود را برای مقابله با تهدیدات نوظهور گسترش می‌دهند.

معرفی
1404/09/26 - 19:14- آمریکا

معرفی گزینه ترامپ برای ریاست هم‌زمان سایبرکام و آژانس امنیت ملی

دونالد ترامپ قصد دارد ژنرال جاشوا راد را در مقطعی حساس از تهدیدات سایبری، به ریاست فرماندهی سایبری و آژانس امنیت ملی آمریکا منصوب کند.