about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

تأسیس مرکزی به منظور مقابله با جعل مدار

بیناد ملی علوم آمریکا به تازگی مرکز جدیدی را به منظور مقابل با جعل مدار الکتریکی و حملات سایبری تأسیس کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشگاه سینسینتی آمریکا به تازگی رهبری یکی از پروژه‌های مرکز تحقیقات بنیاد ملی علوم (National Science Foundation) را برعهده گرفته است. هدف از این طرح محافظت از سامانه‌های الکترونیک و شبکه‌ها از جاسوسی و هک است.

مرکز امنیت و اعتماد سخت‌افزار و سامانه جاسازی شده، جدیدترین مرکز تحقیقاتی مشترک دانشگاه مذکور و صنعت خواهد بود. این مرکز با بنیاد ملی علوم، وزارت دفاع و رهبران صنعت همکاری می‌کند تا راهکارهایی برای دفع حملات سایبری ایجاد کنند.

بنیاد ملی علوم به منظور تأسیس مرکز یاد شده بودجه‌ای 4.5 میلیون دلاری را به آن اختصاص داده است. همچنین اعلام شد دانشگاه‌های ویرجینیا، کنتیکت، نورث‌ایسترن، تگزاس-دالاس و کالیفرنیا-دیویس، با این مرکز همکاری خواهند کرد. همچنین تعدادی از شرکت‌ها و آژانس‌های دولتی و خصوصی نیز به‌عنوان عضو آن فعالیت کرده و سالانه کمک‌هزینه‌ی تحقیقاتی معادل 50 هزار دلار را پرداخت می‌کنند. از شرکت‌های خصوصی عضو، می‌توان به آداپتیو کامپیوتینگ (Adaptive Computing)، بوز آلن همیلتون (Booz Allen Hamilton) و  ویلی (Wiley) اشاره کرد.

مرکز یاد شده دارای آزمایشگاه اختصاصی خود در دانشکده مهندسی و علوم کاربردی است. در این محل می‌توان از متخصصان دیگر همکاران دانشگاهی و شرکت‌ها بهره گرفت.

جان مارتی امرت (John "Marty" Emmert)، مدیر و محقق مرکز جدید یاد شده شرح داد، یکی از مشکلات اصلی تراشه‌های رایانه‌ای، پیدا کردن راهی به منظور حصول اطمینان از صحت عملکرد آن‌ها است. استفاده از مدارهای تقلبی دارای آسیب‌پذیری، احتمال وقوع یک خرابی فاجعه‌بار را به وجود می‌آورد. برای مثال می‌توان به نقص  سامانه‌های حمل‌ونقل هوایی، ارتباطات یا تسلیحات اشاره کرد.

امرت گفت:

بزرگ‌ترین چالش در صنعت، حفاظت از فناوری اطلاعات است. بخشی از وظیفه‌ی ما این است که روش‌هایی را به منظور جلوگیری از جعل مدار الکتریکی توسعه بدهیم.

مارک کاهَی (Marc Cahay)، رییس دپارتمان مهندسی برق و علوم رایانه دانشگاه سینسینتی معتقد است مرکز یاد شده توجه‌های بسیاری را به خود جلب خواهد کرد؛ زیرا در حال حاضر نیز حداقل 70 شرکت برای همکاری ابراز علاقه کرده‌اند.

جمیز لمبرت (James Lambert)، استاد دانشگاه ویرجینیا، با اشاره به این که همکاری با شرکای صنعتی به کاهش خطرات امنیتی می‌انجامد اظهار کرد:

آسیب‌پذیری‌هایی که به حمله سایبری منجر می‌شوند، می‌توانند در زمان طراحی، تولید یا هر یک از مراحل دیگر این چرخه به وجود آیند. همکاری با شرکای صنعتی و دولتی به منظور درک بهتر مشکلات واقعی و یافتن سؤال صحیح، به ما در کاهش خطرات امنیت، افزایش اطمینان و اعتماد در همه‌ی سطوح کمک می‌کند.

تازه ترین ها
فرسودگی
1404/08/26 - 19:05- هوش مصنوعي

فرسودگی کارکنان در عصر هوش مصنوعی؛ خطری که مدیران نمی‌بینند

هوش مصنوعی درکنار تمام مزایایی که دارد، می‌تواند برخی عوارض جانبی نیز به همراه داشته باشد.

نصیحت
1404/08/26 - 18:59- هوش مصنوعي

نصیحت «مادرخوانده هوش مصنوعی» به جوانان: در جزئیات غرق نشوید!

وقتی بزرگ‌ترین نام‌های دنیای هوش مصنوعی درباره‌ی مسیر شغلی جوانان هشدار می‌دهند، یعنی روند فعلی اشتباهاتی دارد؛ اما این اشتباه دقیقاً چیست؟

آیا
1404/08/26 - 18:53- هوش مصنوعي

آیا ترجمه هوش مصنوعی بهتر از ترجمه انسانی است؟

آیا هوش مصنوعی مولد (Generative AI) می‌تواند جایگزین خدمات ترجمه انسانی شود؟