about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

افزایش حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی، از جمله هدف قرار دادن نهادهای حیاتی مانند بیمارستان ها، خبر داغ حوزه سایبری جنگ این رژیم و حماس می باشد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، شایان ذکر است که حدود 40 تا 50 گروه مختلف مسئولیت تقریبا 400 حمله سایبری علیه اهداف اسرائیلی را بر عهده گرفته اند.

درگیری سایبری همچنین نظر گروه های هکری کشورهایی مانند ایران و روسیه را به خود جلب کرده است.

در چند روز گذشته مهاجمان سایبری از هدف قرار دادن وب سایت های رسانه ای به نهادهای مهم مانند ارتش و دولت رسیده اند.

در حالی که بیشتر حملات منجر به اختلالات جزئی شده است، روز شنبه یک حمله سایبری به مرکز پزشکی شبا، تل هاشومر رخ داد.

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از آسیب بیشتر، اتصال اینترنت از راه دور به شبکه بیمارستان را قطع کرده است.

اورشلیم پست گزارش می دهد که چندین بیمارستان دیگر نیز به طور فعال از اینترنت قطع شده اند و مراقبت از بیمار تحت تأثیر قرار نگرفته است.

منبع:

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.