about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: در حال حاضر به دنبال ملی کردن پلتفرم‌های فضای مجازی هستیم زیرا ضریب نفوذ در دنیا و منابع اقتصادی کافی نداریم و این برنامه‌ای است که طی آن مردم را از سلطه غربی فضای مجازی خارج کنیم.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛  سیدابوالحسن فیروزآبادی صبح امروز در گردهمایی فرماندهان بسیج سازمان‌های تابعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی که در محل پلاژهای بهزیستی مازندران در ساری در حال برگزاری است اظهار کرد: براساس آمار جمعیت شهرنشین بطور متوسط سه ساعت درگیر فضای مجازی هستند.

وی بیان کرد: در حال حاضر به دنبال ملی کردن پلتفرم‌های فضای مجازی هستیم زیرا ضریب نفوذ در دنیا و منابع اقتصادی کافی نداریم و این برنامه است که طی آن مردم را از سلطه غربی فضای مجازی خارج کنیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: رسانه‌های فضای مجازی هم در تولید محتوا و هم در تعداد کاربران نیاز به فعالیت کاربران بسیجی دارد.

‬این مسؤول تصریح کرد: در هرجایی که می‌توانید از شبکه‌های اجتماعی مختلف گرفته تا درج کامنت‌های حمایتی، حضور همه جانبه و پررنگ داشته باشید و جبهه انقلابی را تقویت کنید.

فیروزآبادی گفت: ضروری است بسیج در مقابل ربات‌هایی که تولید لایک و کامنت می‌کنند فعال باشد و جبهه انقلاب را با توجه به عظمت ظرفیت‌های انقلاب بازیابی کنند.

وی با بیان اینکه دنیا به زودی به سمت اقتصاد خدماتی پیش می‌رود، اظهار کرد: شکل صنعت تغییر خواهد کرد و اقتصاد کشاورزی و تولیدی کاهش پیدا خواهد کرد.
این مسؤول با اشاره به اینکه جامعه به سمت سالمندی پیش می‌رود گفت: اقتصاد اشباع شده است و برای جلوگیری از رکود و بیکاری دنیا ناگریز به سمت اقتصاد خدماتی پیش می‌رود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور ادامه داد: در جریان آسیبی که به سانتریفیوژهای هسته‌ای وارد شد کشور امکان اقدامات تلافی جویانه در برابر غرب را داشت.

این مسؤول گفت: براساس نقشه غرب، برای اینکه مردم جهان نیروی کار اقتصاد خدماتی شود حکومت‌های محلی تضعیف شد و مردم بردگان کمپانی‌های اطلاعاتی شدند.

‬فیروزآبادی با اعلام اینکه در دوران صنعتی شدن عوامل تولید، به سمتی رفت که سرمایه و تکنولوژی گران‌تر شد ادامه داد: مواد اولیه و نیروی کار به سمت بی‌ارزش‌تر شدن پیش رفت.

وی بیان کرد: در دوران مابعد صنعتی و دوران انفجار اطلاعات همراه با تحول فرم اقتصاد، نوع حکومت‌ها نیز تغییر می‌کند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: کمپانی‌های عظیمی که در غرب احداث شده است، در پنج سال اخیر در حوزه ICT فعالیت می‌کنند.

فیروزآبادی گفت: عوارض منفی فضای دیجیتال بروز انسان بیکار، بی فکر، بدون چهارچوب و قانون گریز است.

وی تصریح کرد: کارگران به کاربران بدل شدند و خارج از سیطره مستقیم حکومت‌ها به خدمت استعمار جهانی درآمدند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور با اشاره به رواج ارز دیجیتال گفت: پشت پرده پیام‌رسان‌ها باوجود کارکردشان، مجهول و مبهم است.

این مسؤول اظهار کرد: در فضای مجازی مورد تهاجم نظام غارتگری هستیم که به دنبال حکومت و بردگی ما است و این رفتار طبیعی آمریکا در حال حاضر است.

فیروزآبادی افزود: فضایی که محرمانه‌ترین و خصوصی‌ترین مسائل زندگی انسان را بدون هیچ مسؤولیتی منتشر می‌کند، تعریف آزادی در قانون اساسی را زیرسوال برده است.

وی گفت: آمریکا به بهانه مذاکره و نیت دروغین مبارزه با سلاح هسته‌ای، قصد استثمار نفتی و سوءاستفاده از نظام مالی کشور را دارد.

تازه ترین ها
کمپین
1404/07/14 - 11:55- اروپا

کمپین آگاهی‌بخشی امنیت سایبری در اروپا

اتحادیه اروپا کمپین آگاهی‌بخشی امنیت سایبری علیه تهدیدات فیشینگ را آغاز کرد.

مدل‌های
1404/07/14 - 11:35- هوش مصنوعي

مدل‌های هوش مصنوعی آمریکایی از دیپ‌سیک عملکرد بهتری دارند

مدل‌های هوش مصنوعی آمریکایی از رقیب چینی خود، دیپ‌سیک عملکرد بهتری دارند.

انتقاد
1404/07/14 - 10:42- اروپا

انتقاد از دولت هلند به دلیل اتکا به فضای ابری مایکروسافت

اداره مالیات هلند بخش عمده‌ای از محل کار دیجیتال خود را به فضای ابری مایکروسافت منتقل خواهد کرد.