about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

کارگروه تخصصی بومی سازی محصولات افتا در شبکه ملی اطلاعات به ریاست دکتر لاجوردی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، به همراه نمایندگانی از همره اول، ایرانسل، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نماینده سندیکای افتا، چالش ها و مشکلات در حوزه بومی سازی محصولات

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ارتباطات زیرساخت، کارگروه تخصصی بومی سازی محصولات امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) در شبکه ملی اطلاعات به ریاست دکتر لاجوردی معاون وزیر ارتباطات، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیر ساخت و نماینده ویژه وزیر ارتباطات در امنیت فاوا در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

این کارگروه تخصصی که در حاشیه کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات در سالن اجتماعات پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شده بود ،دکتر لاجوردی ریاست این کارگروه تخصصی به همراه نمایندگانی از همره اول ، ایرانسل ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نماینده سندیکای افتا چالش ها و مشکلات در حوزه بومی سازی محصولات امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات مورد بررسی قرار دادند.

دکتر لاجوردی در پایان این کارگروه تخصصی ضمن جمع بندی پرسش و پاسخ های حاضرین در جلسه خواستار این شد که زمینه ای فراهم شود تا شرکت های نوپا بتوانند در حوزه امنیت ایده ها و دستاوردهای خود را ارائه دهند و از بومی سازی محصولات حوزه افتا حمایت صورت گیرد.

کنفرانس شبکه ملی اطلاعات با موضوع «امنیت ،تاب آوری و پایداری» در روزهای پنجم و ششم مرداد ماه سال جاری در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شده است.

سخنرانی تخصصی مدیران حوزه امنیت در شبکه ملی اطلاعات در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ،برگزاری کارگروه تخصصی در حوزه افتا همراه با ،پرسش و پاسخ و برگزاری نمایشگاه از محصولات بومی در حوزه افتا با حضور بیش از 50 شرکت داخلی از برنامه های این کنفرانس به شمار می رود.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/09/27 - 13:01- هوش مصنوعي

حمله آمازون به قلمرو ChatGPT؛ دستیار هوشمند الکسا به وب آمد

آمازون با راه‌اندازی نسخه تحت وب دستیار صوتی الکسا، رسماً وارد رقابت مستقیم با چت‌بات‌های محبوبی مثل ChatGPT و Gemini شد تا سهم خود را از بازار هوش مصنوعی پس بگیرد.

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی در نتیجهٔ به‌روز‌رسانی جدید یوتیوب خبر ساز شد.

۵
1404/09/27 - 12:50- هوش مصنوعي

۵ مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها راه اندازی می‌شود

مدیرعامل خانه هوش ایران گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا سال آینده ۵ مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه‌های مختلف کشور راه‌اندازی شود