about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

بررسی حملات سایبری در مالزی

کارشناسان مالزیایی، حملات سایبری را در این کشور بررسی می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ عمروالدین عبدالوهاب (Amirudin Abdul Wahab)، مدیر اجرایی امنیت سایبری مالزی (CSM) گفت که تهدیدهای امنیت سایبری به طور مداوم در مالزی تحت نظارت و کنترل هستند، بنابراین نیازی نیست که مردم نسبت به این موضوع اضطراب داشته باشند. با این حال، همه کاربران اینترنت باید مسئولیت محافظت از خود و افزایش آگاهی در مورد چنین تهدیدهایی را بر عهده بگیرند.

وی افزود که CSM خدمات امنیتی سایبری مختلفی را در زمینه واکنش و پیشگیری برای جلوگیری از نشت داده‌ها و محافظت از امنیت داده‌ها از طریق تقویت سیستم‌های امنیتی فناوری اطلاعات و ارتباطات ارائه می‌دهد.

عبدالوهاب خاطرنشان کرد :

«این امر به تقویت و محافظت از امنیت داده کمک می‌کند. در CSM، ما همچنین یک مرکز راهنمایی «Cyber999» داریم که در صورت وقوع حادثه، کاربران می‌توانند از طریق ایمیل «[email protected]» یا تماس با تلفن 1-300-88-2999 به ما گزارش دهند. این سازمان همچنین در زمینه حفاظت از داده‌های مردم با اداره حفاظت از اطلاعات شخصی همکاری نزدیک دارد.»

وی این سخنان را در یک برنامه زنده با سیف‌الدین عبدالله (Saifuddin Abdullah )، وزیر ارتباطات و چندرسانه‌ای در مورد تهدیدات سایبری گفت كه به‌صورت زنده از فیس‌بوك وزارت ارتباطات و چندرسانه‌ای (KKMM)، شبکه یک آرتی‌ام (RTM) و همچنین تلویزیون برناما (Bernama) پخش شد.

«Anonymous Malaysia»، گروه هکتیویست هکرهای ناشناس مالزی اخیراً در یک کلیپ ویدیویی 55 ثانیه‌ای، که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، تهدید به هک وب‌سایت‌های دولتی کرد و مدعی شد که سیستم امنیتی مالزی ضعیف است و این امر می‌تواند به هکرها اجازه دسترسی به داده‌های شخصی کاربران و فروش آنها را به‌صورت آنلاین بدهد.

در تاریخ 29 ژانویه امسال، این گروه ویدیوی 3 دقیقه‌ای 17 ثانیه‌ای دیگری منتشر و ادعا کرد که کلاهبرداران از سال 2015 پس از نقض داده‌ها، از طریق ایمیل، تماس‌های تلفنی و رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب داده‌اند.

در همین حال، کاویتا موتی (Kavita Muthy)، رئیس ارشد راهبردی خدمات فناوری «Intellize» گفت که تهدیدات سایبری می‌تواند به همان اندازه یا حتی جدی‌تر از بیماری همه‌گیر کووید-19باشد، زیرا علاوه بر تأثیر بر اقتصاد می‌تواند منجر به از دست دادن زندگی و مشاغل افراد شود.

این موارد شامل آزار و اذیت سایبری، بسیار غیراخلاقی، است، زیرا قبلاً شاید قلدری در محوطه مدرسه اتفاق می‌افتاد، اما اکنون در دنیای سایبری رخ می‌دهد و حول احساسات با هدف انتقام یا صدمه زدن به دیگران یا تأثیر منفی بر فرد درگیر می‌چرخد.

2 شرکت کننده دیگر در این برنامه، فیلیپ لینگ (Philip Ling)، رئیس بخش پایداری ارتباطات و برندن کارل موری (Branden Carl Murray)، بهترین ارائه دهنده گفتمان امنیت ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات در سال 2019 بودند.

پیش از این، سیف الدین گفته بود که موضوع جشن روز اینترنت ایمن در مالزی در 9 فوریه اخلاق سایبری است و افزود که مردم اکنون به طور متوسط ​​حدود 5 تا 12 ساعت در روز آنلاین هستند.

روز اینترنت ایمن هر ساله در ماه فوریه برای ترویج استفاده ایمن‌تر و مسئولانه‌تر از فناوری آنلاین و تلفن‌های همراه از سوی کودکان و جوانان در سراسر جهان برگزار می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
هوش
1404/09/27 - 18:53- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی مشکلات علمی پیچیده را ساده می‌کند

چارچوب جدید هوش مصنوعی مشکلات علمی پیچیده را به معادلات اساسی ساده می‌کند.

آموزش
1404/09/27 - 18:00- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی در اتاق‌های خبر توسط اوپن‌اِی‌آی

اوپن‌اِی‌آی، آموزش هوش مصنوعی را برای اتاق‌های خبر در سراسر جهان‌گسترش می‌دهد.

حمله
1404/09/27 - 13:01- هوش مصنوعي

حمله آمازون به قلمرو ChatGPT؛ دستیار هوشمند الکسا به وب آمد

آمازون با راه‌اندازی نسخه تحت وب دستیار صوتی الکسا، رسماً وارد رقابت مستقیم با چت‌بات‌های محبوبی مثل ChatGPT و Gemini شد تا سهم خود را از بازار هوش مصنوعی پس بگیرد.