about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ این خدمات آنلاین موسوم به Xbox Live برای همگان قابل دسترس نیست و از جمله سرویس‌های از دسترس خارج شده می‌توان به ذخیره‌سازی کلود، دعوت از دوستان و ... اشاره کرد.
برخی کاربران می‌گویند مشکلات آن‌ها عمیق‌تر است و حتی امکان ورود به Xbox Live را هم ندارند. کارکرد اصلی Xbox Live  اجرای بازی‌های آنلاین و ایجاد یک شبکه اجتماعی از دوستان و آشنایان است. پرداخت حق اشتراک برای استفاده از خدمات Xbox Live Gold  یکی از راه‌های کسب درآمد مایکروسافت محسوب می‌شود.
مایکروسافت ضمن تائید نقص فنی در خدمات یادشده، عامل آن را اشکالی دانسته که در زمان اجرای بازی Galaga به وجود می‌آید. شبکه بازی آنلاین مایکروسافت از ابتدای ژانویه تابه‌حال هم چند باری آفلاین شده و این امر موجب اعتراض کاربران در شبکه‌های اجتماعی شده است.

 

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.