about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اینستاگرام اعلام می‌کند که در حال حاضر زمانی که دیگران به استوری‌ها واکنش نشان می‌دهند، فرد مقابل آن را به‌صورت نوتیفیکشن پیام دایرکت دریافت می‌کند

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ استوری اینستاگرام یکی از بخش‌های محبوب این پلتفرم به شمار می‌آید که طرفداران زیادی در سراسر جهان داشته است، کاربران می‌توانند به مدت 24 ساعت عکس و فیلم موردنظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. حال یکی از کاربران در توییتر اعلام کرده است که ازاین‌پس به‌جای اینکه واکنش‌های دوستان خود را در دایرکت دریافت کنیم، پیام‌های واکنش سریع آن‌ها در بخش جداگانه برایمان ارسال می‌شود.
اینستاگرام اعلام می‌کند که در حال حاضر زمانی که دیگران به استوری‌ها واکنش نشان می‌دهند، فرد مقابل آن را به‌صورت نوتیفیکشن پیام دایرکت دریافت می‌کند،‌ این ممکن است برای برخی از مردم آزاردهنده باشد. ازاین‌رو تصمیم گرفته‌اند تا این دو بخش را از هم جد کنند.
اما اینستاگرام چطور می‌توانند این کار را انجام دهند؟ درواقع هنوز به‌صورت شفاف مشخص نشده است که اینستاگرام برای جدا کردن این دو بخش از هم قصد دارد چه‌کاری انجام دهد. احتمال می‌رود اینستاگرام از انیمیشن‌های جدید برای این کار استفاده کند. باید منتظر رونمایی این قابلیت جدید از اینستاگرام بمانیم.
گفتنی است که استوری‌های اینستاگرام، داستان‌های جذاب و کوتاهی هستند که فالوورها دوست دارند ببینند، از همین رو برای دیجیتال مارکترها و کمپین‌های تبلیغاتی اهمیت زیادی پیدا می‌کنند، از سوی دیگر قابلیت لایو آن طرفداران بسیاری در این دوران کرونایی پیداکرده است. هر استوری اینستاگرام فقط ۲۴ ساعت طول عمر دارد که با آرشیو کردن آن می‌توانید آن را به مدت طولانی‌تر در قسمت هایلایت صفحه خود نگه‌دارید.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/08/14 - 06:06- تروریسم سایبری

مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در حوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

هند و رژیم صهیونیستی برای همکاری در حوزه‌های دفاعی، هوش مصنوعی و امنیت سایبری توافق‌نامه امضا کردند.

راه‌اندازی
1404/08/14 - 05:50- تروریسم سایبری

راه‌اندازی شرکت جدید اسرائیلی امنیت ابری

روؤسای سابق سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، یک شرکت امنیت ابری به نام «Sweet Security» راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1404/08/13 - 17:11- اروپا

سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی برای تقویت تاب‌آوری سایبری اوکراین

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اعلام کرد که بیش از ۶۰ میلیون یورو برای تقویت تاب‌آوری سایبری این کشور جذب خواهد شد.