about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

بدافزاری جدید یافت شده که با سوء استفاده از سیستم های کامپیوتری آنها را به یک بات نت، برای گسترش بیشتر خود تبدیل می نماید.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بدافزاری جدید یافت شده که با سوء استفاده از سیستم های کامپیوتری آنها را به یک بات نت، برای گسترش بیشتر خود تبدیل می نماید.

نام این بدافزار «MyloBot» بوده است و در بازه زمانی برگزاری انتخابات آمریکا گسترش یافته است.

از طرفی این بدافزار بیشتر از طریق فضای داک وب منتشر شده، زیرا بیش از 50 هزار وبگاه تبهکاری، جاسوسی و... در دارک وب وجود دارد که جولانگاه مناسبی برای بدافزارها است.

به طور معمول بدافزار های مختلفی در سطح جهان وجود دارد، اما پیچیدگی در طراحی و عملکرد این بدافزار ها آنها را متفاوت می کند.

بات نت «botnet MyloBot» سیستم قربانیان را به بردگی گرفته و علاوه بر آلوده کردن خود سیستم از رایانه قربانی برای انتشار بیشتر خود، سوء استفاده می کند.

به طور کلی هدف قرار گرفت سامانه کامپیوتری عبارت اند از: در اختیار گرفتن میزبانی، سرقت اطلاعات، نصب باج افزار، نصب بدافزار، غیر فعال کردن آنتی ویروس و....

بات نت یاد شده علاوه بر توانایی های فوق، سیستم قربانی را به یک منتشر کننده بات نت تبدیل می کند. این امکان بسیار منحصر به فرد بوده و گسترش این بات نت را هموار می سازد.

این بات نت پس از ورود به سیستم کاربر «Windows Defender» را غیر فعال کرده، به روز رسانی ها را میبندد، درگاه های خاص فایروال ویندوز را غیر فعال کرده و سپس در پوشه ای به نام « %APPDATA%» بدافزار قرار می دهد.

سیستم رایانه ای قربانی همانند بات نت زامبی به دنبال آلوده کردن سامانه های دیگر است.

این بدافزار در دارک وب منتشر شده و به سرعت گسترش یافته است، زیرا برخی هکرها از این نوع بات نت ها برای تخریب طیف گسترده ای از سیستم ها استفاده می کنند. به طور مثال هکرها با آلوده کردن چند سیستم رایانه ای در یک نهاد یا سازمان و تبدیل آن به زامبی برای آلوده کردن سامانه های دیگر بهره می برند.  

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.