about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

وزیر ارتباطات گفت: اینترنت موردنیاز زائران را در مسیر حرکت زوار در داخل کشور و به ویژه در مرزها با استفاده از سایت‌های سیار و تقویت‌کننده‌ها تأمین می‌کنیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، کنند. عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به آخرین اخبار از تعرفه های تلفن همراه در ایام اربعین، گفت درباره موضوع کاهش هزینه‌های رومینگ نیز با طرف عراقی در حال رایزنی هستیم؛ البته به مردم عزیز توصیه می‌کنیم استفاده از سیم‌کارت‌های عراقی را برای کاهش هزینه رومینگ مورد توجه قرار دهند.

وی اضافه کرد:‌ درباره اقدامات وزارت ارتباطات به‌منظور تأمین ارتباطات پایدار و با کیفیت برای زائران اربعین گفت: تلاش خواهیم کرد اینترنت مورد نیاز زائران عزیز را در مسیر حرکت زوار در داخل کشور و مخصوصاً در مرزها با استفاده از سایت‌های سیار و تقویت‌کننده‌ها تأمین کنیم.

وی ادامه داد: در مرز پرتردد مهران نیز قرار است بالن سازمان فضایی به‌منظور ارائه اینترنت مستقر شود.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.