about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

یکی از بازبین های سابق متا در کنیا با ثبت شکایتی علیه شرکت ادعا می کند شرایط کاری نامساعد برای بازبین های پیمانی برخلاف قوانین این کشور آفریقایی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از رویترز، این شکایت علیه پیمانکار محلی متا در کنیا به نام Sama نیز ثبت و در آن اشاره شده بازبین های محتوای فیس بوک در کنیا در شرایط نامساعد کاری مانند پرداخت های غیر منظم، پشتیبانی ذهنی ناکافی و نقض حریم خصوصی و بی احترامی، فعالیت می کردند.

شکایت مذکور توسط یک فرد و از جانب گروهی ثبت شده است.

شاکیان خواهان غرامت مالی، ارائه خدمات درمانی و دستمزدی مانند بقیه کارمندان متا به کارمندان پیمانی، حفظ حقوق تشکیل اتحادیه و یک بررسی مستقل از رعایت حقوق انسانی در محل کار شدند.

سخنگوی متا در این باره به رویترز گفته است: ما مسئولیت خود را در قبال بازبین های محتوای متا، جدی می‌گیریم و از شرکای خود می‌خواهیم که حقوق، مزایا و پشتیبانی پیشرو در صنعت را ارائه دهند. ما همچنین بازبینان محتوا را تشویق می‌کنیم تا زمانی که از مشکلاتی آگاه می‌شوند آن‌ها را مطرح کنند. ما مرتباً ممیزی مستقل انجام می دهیم تا اطمینان حاصل شود که شرکای ما استانداردهای بالایی را که ما انتظار داریم رعایت می‌کنند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.