about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتخابات سراسری اکوادور در روز یکشنبه با مشکلات رای دادن آنلاین برای شهروندان مقیم خارج از کشور همراه بود؛ حوادثی که آژانس انتخابات این کشور به حملات سایبری از هفت کشور مختلف نسبت داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، در روز رای گیری، رای دهندگان غایب به رسانه های اجتماعی سرازیر شدند تا مشکل خود را از عدم امکان رای دادن از طریق یک سیستم آنلاین ایجاد شده توسط دولت ابراز کنند.

حدود 120 هزار اکوادوری ساکن خارج از این کشور برای رای دادن در انتخابات ثبت نام کرده بودند و بسیاری از آنها قبل از پایان رای گیری، نتوانستند به سیستم رای گیری دسترسی داشته باشند.

در یک کنفرانس مطبوعاتی در روز یکشنبه، دیانا آتامینت، رئیس شورای ملی انتخابات، مسائل مربوط به رای گیری از راه دور را به دلیل حملات سایبری دانست، اگرچه او در مورد ماهیت آنها توضیح بیشتری نداد.

او گفت:

ما به مردم اکوادور اطلاع می‌دهیم که طبق گزارش‌های اولیه، پلت‌فرم رای‌گیری از راه دور متحمل حملات سایبری شده است که بر سیال بودن دسترسی به رأی تأثیر گذاشته است. همچنین تصریح و تاکید می کنیم که آرای صادره نقض نشده است. این حملات از هفت کشور هند، بنگلادش، پاکستان، روسیه، اوکراین، اندونزی و چین انجام شده است.

آتامینت در مصاحبه ای با شعبه اسپانیایی زبان خبرگزاری سی ان ان (CNN) گفت که رای دهندگان در اروپا به ویژه تحت تاثیر قرار گرفته اند.

او گفت:

مقامات انتخاباتی در چارچوب قانون آنچه را که مناسب است، تحلیل خواهند کرد.

آژانس انتخابات به درخواست برای اظهار نظر پاسخ نداد.

از بعدازظهر دوشنبه، با 80 درصد شمارش آرا، لویزا گونزالس، نامزد جناح چپ پیش بود، اما در دور دوم در ماه اکتبر با کاندیدای رتبه دوم، دانیل نوبوآ، روبرو خواهد شد.

فرناندو ویلاوینسسیو، نامزد ریاست‌جمهوری، در اوایل ماه جاری در جریان یک رویداد تبلیغاتی در کیتو ترور شد و هشدارهایی را درباره وضعیت دموکراسی در این کشور به صدا درآورد.

به نظر می رسد رای گیری در سطح محلی به آرامی انجام شده است، اما مشکلات مربوط به سیستم رای گیری در خارج از کشور خشم و سوء ظن را در میان مهاجران برانگیخته است.

در یکی از ویدئوهای منتشر شده در رسانه های اجتماعی، تظاهرات اکوادورایی ها در مادرید ناتوانی آنها در رای دادن را محکوم کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.