about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

به دنبال شکایت تعداد زیادی از کاربران گوشی‌های آیفون از اپل به علت کندکردن عمدی گوشی‌های قدیمی، این شرکت با پرداخت غرامت 500 میلیون دلاری موافقت کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، بر اساس حکم یک قاضی فدرال دادگاهی در آمریکا اپل باید بابت کند کردن عمدی گوشی‌های آیفون قدیمی بدون اطلاع‌رسانی به مشتریان خود مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار را به شاکیان بپردازد.

اپل مدتی است برای وادار کردن غیرمستقیم مالکان مدل‌های قدیمی آیفون به خرید گوشی‌های جدیدتر، سیستم‌عامل این گوشی‌ها را به‌روز می‌کند و این بروزرسانی موجب کند شدن عملکرد گوشی می‌شود. این شرکت چنین استدلال کرده که هدفش از این کار افزایش طول عمر گوشی‌های قدیمی از طریق جلوگیری از خاموش شدن ناگهانی آن‌ها به علت کهنه شدن باتری بوده است.

پیش‌ازاین قرار بود اپل چک‌های پرداخت غرامت به شاکیان را از طریق پست تا قبل از پایان سال ۲۰۲۰ به دست آن‌ها برساند. اما شیوع ویروس کرونا باعث شده تا این کار تا قبل از سال ۲۰۲۱ ممکن نشود.

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.