about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

اپلیکیشنی که حمله قلبی را ردیابی می کند

اپلیکیشنی برای دستگاه های اندروید ساخته شده است که از کاربر می خواهد سه فعالیت را انجام دهد و براساس آن تشخیص می دهد فرد دچار حمله قلبی شده و با اورژانس تماس می گیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشمندان اسپانیایی اپلیکیشن اندرویدی ساخته اند که به کاربر نشان می دهد دچار حمله قلبی شده است یا خیر و درصورت مثبت بودن پاسخ، به او کمک می رساند.

گروهی از محققان دانشگاه پلی تکنیک والنسیا این اپلیکیشن را ساخته اند که اکنون در مرحله آزمایش است. برای ردیابی حمله قلبی، اپلیکیشن از کاربر می خواهد سه فعالیت ساده را انجام دهد.

نخست اپلیکیشن از کاربر می خواهد به دوربین موبایل لبخند بزند. اگر بخشی  از صورت او فلج شده باشد، نمی تواند به درستی بخندد و اپلیکیشن این مورد را در تصویر ردیابی می کند.

در مرحله بعد از کاربر خواسته می شود جمله ای ساده را تکرار کند. این اپلیکیشن با کمک میکروفون موبایل به صدای او گوش می کند و هرگونه ناهماهنگی در ادای جملات را رصد می کند.

در آخر نیز از کاربر خواسته می شود تا هریک از بازوهایش را هنگام نگهداشتن موبایل بالا ببرد. تلفن هوشمند با کمک سرعت سنج می تواند تشخیص دهد کاربر نمی تواند یک بازو را به اندازه بازوی دیگر بالا ببرد. این امر نیز یک نشانگر دیگر سکته است.

اگر نتیجه دو فعالیت نشان دهد کاربر سکته کرده، اپلیکیشن به طور خودکار با اورژانس تماس می گیرد و پیامی به یک شماره تلفن از قبل تعیین شده می فرستد.

البته هنوز مشخص نیست این اپلیکیشن برای عموم عرضه می شود یا خیر.

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.