about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

انتشار شده در تاریخ

اولین سایت 5G ایران تا یک ماه دیگر نصب می‌شود

وزیر ارتباطات اعلام کرد اولین سایت 5G ایران تا حداکثر یک ماه آینده در کشور نصب و راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان در شرایطی که کارشناسان، سرعت گسترش زیرساخت‌های شبکه‌ی 5G در آمریکا را باوجود شیوع کرونا «شتابان» توصیف کرده‌اند، ایران هم آماده می‌شود تا اولین سایت از نسل پنجم شبکه‌ی تلفن همراه را نصب و راه‌اندازی کند. حدود دو ماه بعدازاینکه معاون امور رادیویی رگولاتوری از اتمام مجوز اپراتورهای TD-LTE و واگذاری پهنای باند آن‌ها به شبکه‌ی 5G خبر داده بود، وزیر ارتباطات آغاز فرآیند نصب اولین سایت این شبکه را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در بخش کامنت‌های یکی از پست‌های اینستاگرام خود درباره‌ی آخرین وضعیت این شبکه نوشت:

فکر می‌کنم اولین سایت 5G تا چهار هفته دیگر در ایران نصب شود. مطابق برنامه تا شهریورماه، پنج منطقه تاریخی تهران زیر پوشش نسل پنجم تلفن همراه قرار می‌گیرد.

هنوز مشخص نیست این ۵ نقطه، کدام نقاط تهران خواهند بود.

آذری جهرمی درحالی خبر از آغاز به کار آزمایشی شبکه‌ی 5G در کشور داده که هنوز وضعیت پرونده‌ی فرکانس‌های ۷۰۰ و ۸۰۰ مشخص نیست. پیش‌ازاین گفته‌شده بود این دو باند فرکانسی که در اختیار صداوسیما قرار دارند اما از آن‌ها استفاده‌ای نمی‌شود، جزو ملزومات برای بهبود وضعیت شبکه و راه‌اندازی شبکه‌ی 5G هستند.

منبع:

تازه ترین ها
جعل
1404/10/10 - 16:58- آمریکا

جعل سایت‌های دولتی در ایالت هاوایی

ایالت هاوایی به ساکنان در مورد فیشینگ با استفاده از سایت‌های جعلی دولتی هشدار داد.

تهدید
1404/10/10 - 16:25- هوش مصنوعي

تهدید امنیت سایبری توسط بدافزارهای هوش مصنوعی

بدافزارهای هوش مصنوعی به‌عنوان یک تهدید بزرگ در حوزه امنیت سایبری ظهور کرده است.

هشدار
1404/10/10 - 16:06- آفریقا

هشدار نهاد تنظیم‌گر نیجریه درباره افزایش کلاهبرداری‌های سایبری

کمیسیون ارتباطات نیجریه با هشدار نسبت به گسترش تهدیدهای سایبری، از انتشار راهنمای جامع امنیت دیجیتال برای ارتقای ایمنی کاربران اینترنت خبر داد.