about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

این نهاد که موسوم به Garante Privacyمی باشد، به گوگل هشدار داد که نباید بدون کسب رضایت کاربران، اطلاعات شخصی آنها را جمع آوری و مورد استفاده قرار دهد. آنها بیان کردند که رویه فعلی گوگل در این زمینه، بر خلاف مقررات ایتالیا است و باید تغییر کند.

این هشدار پس از یک سال تحقیقات در مورد عملکرد گوگل در ایتالیا به این شرکت داده شده است. پیش از این نهادهای رگولاتوری در فرانسه، آلمان، اسپانیا و هلند هم با همکاری یکدیگر رویه‌های گوگل در حوزه حفاظت از داده‌های شخصی کاربران را مورد بررسی قرار داده و از تخلفات این شرکت خبر داده بودند.

نهاد حفاظت از حریم شخصی کاربران ایتالیا در ادامه بیان می کند که گوگل تلاش‌هایی برای تطبیق اقدامات خود با قوانین محلی این کشور انجام داده، اما اقداماتی که این شرکت در مورد نحوه رفتار با داده‌های شخصی کاربران در اختیارشان قرار می‌دهد کافی نیست.

این نهاد نقشه راهی که گوگل باید در ۱۸ ماه آینده از آن تبعیت کرده و خود را با تصمیمات اتخاذ شده از سوی آن هماهنگ کند را نیز به تفصیل شرح داده است. از جمله تغییراتی است که گوگل باید در سرویس‌های خود به وجود آورد، اطلاع‌رسانی دقیق به کاربران در مورد اهداف تجاری این شرکت، کسب رضایت کاربران سرویس‌های مختلف گوگل در زمان جمع آوری داده‌های شخصی و امکان‌پذیر کردن حذف اطلاعات شخصی کاربران پس از دو ماه است.

 

تازه ترین ها
مدل
1404/05/25 - 21:39- هوش مصنوعي

مدل هوش مصنوعی گوگل برای موبایل و اینترنت اشیا

گوگل مدل هوش مصنوعی کوچکی را برای موبایل و اینترنت اشیا عرضه می‌کند.

درخواست
1404/05/25 - 21:15- آمریکا

درخواست صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری آمریکا

صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری ایالات متحده می‌خواهند که قوانین یارانه انرژی تجدیدپذیر را حفظ کند.

خرید
1404/05/25 - 20:24- آمریکا

خرید سهام اینتل توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی خرید سهام شرکت اینتل است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.