about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

انعطاف پذیری بالای اکوسیستم تلفن همراه

شرکت کوالکام نسبت به آسیب‌پذیری کشف شده در صنعت تراشه‌ها نگران نیست.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دستاوردهای شرکت کوالکام در فناوری‌های بسیاری مانند رایانه‌های مجهز به معماری آرم (ARM)، هدست‌های واقعیت مجازی با عملکرد مستقل، دستیارهای هوشمند، خودروهای بی راننده، تلفن‌های هوشمند و اینترنت 5 جی (5G) به کار گرفته شده‌اند و می‌توان تنوع بسیار بالای آن‌ها را در نمایش CES 2018 مشاهده کرد. در ادامه مهم‌ترین محصولات معرفی شده در نشست کوالکام در طول این نمایشگاه معرفی شده‌اند.

شرکت کوالکام تراشه‌ای به نام «Low Power Bluetooth SoC QCC5100» را با تمرکز روی بهبود عملکرد هدفون‌های بی‌سیم طراحی کرده است.

شرکت یاد شده ادعا می‌کند مصرف تراشه‌ی مذکور، نسبت به گذشته در زمان پخش موسیقی یا برقراری تماس، 65 درصد بهبود یافته است.

به علاوه اعلام شد دستیارهای صوتی گوگل و آمازون با نام‌های اسیستنت (Assistant) و الکسا (Alexa) از هدفون‌های تولید شده توسط شرکت‌های شخص ثالث نیز پشتیبانی می‌کنند. از طرفی تراشه‌ی بالا صدایی با کیفیت HD ارائه می‌دهد. به علاوه کوالکام اعلام کرد پشتیبانی از دستیارهای صوتی کورتانا، اسیستنت و الکسا را در محصولات خود گسترش خواهد داد.

طرح اولیه‌ی مرجع تراشه‌ی بالا در نیمه‌ی اول سال 2018 به بازار عرضه خواهد شد.

هوگو بارا (Hugo Barra)، معاون مدیر بخش واقعیت مجازی فیس‌بوک در جریان نشست کوالکام، اعلام کرد این دو شرکت و شیائومی شروع به همکاری با یکدیگر کرده‌اند.

بارا توضیح داد شیائومی، برای عرضه‌ی جهانی هدست «آکیولاس گو» (Oculus Go)، شرکت سخت‌افزاری آن‌ها محسوب می‌شود. از طرفی شیائومی و آکیولاس در همکاری با یکدیگر هدست واقعیت مجازی مستقلی را مخصوص بازار چین طراحی می‌کنند.

هدستی که به صورت انحصاری برای چین تولید می‌شود «می وی‌آر» (Mi VR) نام داشته و عملکردی مشابه آکیولاس گو دارد.

کاربران برای استفاده از آکیولاس گو به رایانه یا تلفن‌های هوشمند نیازی ندارند. از طرفی این محصول با قیمت 199 دلار عرضه می‌شود. همچنین مشخص شد رابط کاربری و کیت توسعه نرم‌افزاری «SDK» دو دستاورد بالا با یکدیگر متفاوت است.

هر دو هدست به تراشه‌ی «اسنپدراگن 821» (Snapdragon 821) و نمایشگری با کیفیت «WQHD LCD» مجهز هستند.

توماس تانگ (Thomas Tang)، معاون مدیر اکوسیستم می و مدیر آزمایشگاه می شیائومی توضیح داد، هر دو هدست دقیقاً یک دستگاه، با دو نام تجاری متفاوت هستند. به نظر می‌رسد این اقدام به علت ممنوع بودن خدمات فیس‌بوک در چین صورت گرفته است.

Paragraphs
انعطاف
انعطاف پذیری بالای اکوسیستم تلفن همراه

کریستیانو آمون (Cristiano Amon)، مدیر عامل کوالکام در پایان نشست این شرکت، نظر خود را در رابطه با نقض امنیتی رخ داده در صنعت تراشه‌ها ارائه داد. وی فکر می‌کند احتمالاً آسیب‌پذیری کشف شده تأثیر زیادی روی صنعت تلفن‌های همراه نخواهد داشت؛ زیرا وصله‌های آن هم‌اینک نیز در دسترس است و به نظر نمی‌رسد تأثیری روی عملکرد ابزارها بگذارد.

آمون اشاره کرد کوالکام و شریک‌های آن‌ها در دسامبر گذشته اولین بروزرسانی را برطرف کردن آسیب‌پذیری یاد شده منتشر کردند.

وی توضیح داد:

ویژگی‌های منحصر به فردی در اکوسیستم تلفن همراه وجود دارد. کاربران از فروشگاه هر سیستم‌عامل برنامه دانلود می‌کنند. مهم‌تر از همه شما از اندروید و معماری آرم استفاده می‌کنید. ما در ماه دسامبر تعدادی وصله نصب و راه‌اندازی کردیم. زمانی که به بروزرسانی‌های در دسترس، به خصوص نگاشت حافظه دقت بکنیم، سازگاری اکوسیستم جهانی آن قابل مشاهده است. هیچ‌گونه نگرانی در این حوزه برای ما و اکوسیستم یاد شده وجود ندارد.

با توجه به گفته‌های آمون برخلاف صنعت لپ‌تاپ، رایانه‌ها و تراشه‌های سروری، تلفن‌های همراه از سازگاری بسیار بالایی برخوردار بوده و به سرعت قابل ایجاد و نصب وصله‌های آسیب‌پذیری هستند. این در حالی است که به عنوان مثال مایکروسافت بسیاری از محصولات گذشته‌ی خود را دیگر پشتیبانی نکرده و کاربران آن را به حال خود رها کرده است.

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.