about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

انتشار بدافزار FreakOut

شرکت چک پوینت بدافزاری به نام «FreakOut» شناسایی کرد که حملات دیداس انجام می‌دهد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت چک پوینت بات‌ نتی به نام فریک اوت (FreakOut) شناسایی کردند که روی برنامه‌های ناامن سیستم‌های لینوکسی هدف‌گذاری شده است. 

این بدافزار که در ماه نوامبر 2020 ظهور کرده اقدام به حملات دیداس، نصب ماینرها، تبدیل سیستم‌های آلوده به پروکسی یا انجام حملات به شبکه محلی دستگاه‌های آلوده می‌نماید.

فریک اوت شبکه را اسکن می‌کند تا دستگاه‌های TerraMaster، برنامه‌های وب مبتنی بر Zend PHP Framework و سایت‌هایی که در آن‌ها بستر CMS Liferay Portal کار می‌کند را پیدا کند. 

اپراتورهای فریک اوت پس از یافتن نرم‌افزارهای هدف از اکسپلویت‌ها جهت بهره‌برداری از سه آسیب‌پذیری نسبتاً جدید استفاده می‌کنند تا کنترل سیستم لینوکسی را در اختیار بگیرند. 

ازآنجایی‌که این آسیب‌پذیری‌ها به‌تازگی شناسایی‌شده‌اند، بسیاری از کاربران هنوز وصله‌ها را نصب نکرده‌اند و حملات مخرب اغلب موفقیت‌آمیز هستند.

آسیب‌پذیری با شناسه (CVE-2020-28188) در کنترل پنل TerraMaster مورخ 24 دسامبر 2020 کشف‌شده، نقص امنیتی با شناسه (CVE-2021-3007) که مربوط به دی‌سریالایز در Zend Framework است 3 ژانویه 2020 شناسایی شده است. آسیب‌پذیری (CVE-2020-7961) نیز مربوط به دی سریالایز در بستر Liferay Portal بوده و 20 مارس 2020 تشخیص داده شده است. 

چنانچه حمله موفقیت‌آمیز باشد، فریک اوت بلافاصله یک اسکریپت Python را روی سیستم آلوده بارگذاری و اجرا می‌کند که دستگاه‌های آلوده را به یک کانال IRC متصل می‌کند. از طریق این کانال نیز مهاجمان می‌توانند دستورات زیر را به بات‌ها ارسال کرده و حملات را سازمان‌دهی کنند.

  • جمع‌آوری اطلاعات در مورد سیستم آلوده،
  • ایجاد و ارسال بسته‌های UDP و TCP،
  • انجام حملات بروت فورس از طریق Telnet با استفاده از لیست آماده‌ای از لاگین‌ها و پسوردها،
  • اسکن پورت‌ها،
  • باز کردن شل معکوس بر روی میزبان آلوده،
  • حذف فرآیندهای محلی.

بر طبق گزارش چک پوینت، بات نت مذکور درحال‌توسعه است و محققان موفق شده‌اند به کانال کنترل IRC هکرها دسترسی پیدا کنند. در حال حاضر بات نت 188 سیستم آلوده را کنترل می‌کند و در اوج فعالیت خود 300 سیستم را کنترل کرده است. 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.