about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزرای اقتصاد ژاپن و رژیم صهیونیستی، به‌تازگی با عقد قراردادهای مختلف در زمینه‌های اقتصادی و امنیت سایبری، از تلاش دو دولت برای ارتقاء و دو برابر شدن حجم تبادلات در زمینه‌های مختلف خبر دادند.
در توافق‌نامه اول، وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی و همتای ژاپنی‌اش، توافق کردند تا حجم مبادلات اقتصادی بین بدنه دولتی، سازمان‌های اقتصادی و شرکت‌ها در گستره وسیعی، افزایش پیدا کند. یکی از اصلی‌ترین توافقات صورت گرفته در این بین، انتشار سند همکاری جامع و مشترک در زمینه هوش مصنوعی، روباتیک، اینترنت اشیاء و خودروهای بدون راننده بود. وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی، حجم قراردادها در این زمینه را بسیار گسترده اعلام کرد.
وی دراین‌باره گفت: «ما درحال‌توسعه همکاری‌ها با ژاپن، به‌عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد بعد از چین و آمریکا هستیم و این یک هدف راهبردی برای اسرائیل، برای موضوع توسعه اقتصادی است. ژاپن نیز تمایل دارد تا به اسرائیل، نزدیک‌تر شده و روابط اقتصادی‌اش در زمینه‌های مختلف را افزایش دهد.»
در توافق‌نامه دومی که بین دو دولت به امضا رسید، دو طرف متعهد شدند تا سرمایه‌گذاری‌های مشترک در زمینه امنیت سایبری را افزایش دهند. در این میان، ایجاد طرح‌های آموزشی مشترک، کارگاه‌های امنیت سایبری و بهره‌گیری از کارشناسان اسرائیلی برای حضور در مرکز تعالی امنیت سایبری ژاپن، مورد تأکید و تعهد طرفین قرار گرفت.
وزیر اقتصاد ژاپن دراین‌بین گفت: «ما به حمایت اسرائیل در موضوع امنیت سایبری، برای تأمین امنیت المپیک 2020 توکیو نیازمندیم و در پی آن هستم که همکاری مفیدی بین ما و اسرائیل در این زمینه، برقرار شود. من و سایر همکارانم، در پی آن هستیم که حجم مبادلات تجاری بین دو طرف، حداقل دو برابر شود و امیدواریم که به این هدف خود دست پیدا کنیم.»
بر اساس اطلاعات موجود، حجم تبادلات مالی بین ژاپن و رژیم صهیونیستی، 3 میلیارد دلار در سال 2016 بوده است. از این میزان، سهم صادرات محصولات اسرائیلی به ژاپن، 700 میلیون دلار بود. بیشترین میزان کالاهای صادرشده به ژاپن، تجهیزات دارویی و قطعات الکترونیکی بوده و در طرف مقابل، ژاپن محصولاتی نظیر تجهیزات مکانیکی، تجهیزات رایانه‌ای و خودرو را به اسرائیل صادر کرده است.

 

تازه ترین ها
ادعای
1404/06/02 - 11:02- ایران

ادعای دروغین حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

رسانه صهیونیستی ایران اینترنشنال به دروغ حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد.

مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.