about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

افشای خصوصیات گروه هکری نایکون

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بعد از انتشار اخباری مبنی بر توافق آمریکا و چین در امنیت سایبر، برخی رسانه‌ها خبری را منتشر کردند که گروه هکری به نام نایکون (Naikon) از کشورهای مختلف جاسوسی می‌کرد.
دو شرکت آمریکایی به نام ترت‌کانکت (ThretConnect) و دیفنس گروپ (Defense Group) در گزارشی اعلام کردند که واحد 78020 ارتش آزادی‌بخش خلق چین، حامی این گروه هکری بوده که با نام پروژه‌ای به‌عنوان «Camerashy» فعالیت می‌کردند. البته چین وجود این گروه را به‌شدت در گذشته انکار کرده بود ولی اکنون مشخص نیست مقامات این کشور، اِسناد این گروه را به چین پذیرفته‌اند یا خیر.
شرکت کسپرسکی اعلام کرده است که گروه نایکون به کشورهای کامبوج، اندونزی، لائوس، مالزی، میانمار، نپال، فیلیپین، سنگاپور، تایلند و ویتنام حمله می‌کرد. این گروه هکری 5 سال به جاسوسی از کشورهای مذکور می‌پرداخت. روش حملات این گروه نیز، مهندسی اجتماعی (social engineering) و حملات پایدار و پیشرفته (APT) ذکر شده است. این گروه در سال 2011 کشف شد و به نظر می‌رسد علت فاش کردن آن و نوع حملاتش این باشد که هکرهای این گروه قصد دارند نوع دیگری از سلاح‌های سایبری را ایجاد کنند و شیوه‌ی هک گذشته‌ی خود را به‌طورکلی تغییر دهند.
نکته‌ی مهم انگیزه‌ی جاسوسی‌های این گروه است. اگر به کشورهایی که هدف این گروه قرار گرفته‌اند نظر کنیم، می‌فهمیم که بیشتر کشورهای قربانی عضو انجمن ملل جنوب شرقی آسیا (ASEAN) هستند و هدف از ایجاد این انجمن نیز مبارزه علیه گسترش کمونیست بود؛ بنابراین چین به‌قصد کنترل استراتژیک این کشورها و به دست آوردن اطلاعات آن‌ها، به جاسوسی از این کشورها می‌پرداخت. همچنین باید روابط سایبری آمریکا و کشورهای جنوب شرقی آسیا مانند سنگاپور را نیز باید افزود. آمریکا با سرمایه‌گذاری در کشورهای این منطقه از آن‌ها به‌عنوان شریک خود در فضای سایبر و جنگ با چین استفاده می‌کرد؛ لذا چین نیز سعی داشت با جاسوسی از نحوه‌ی سرمایه‌گذاری و رفتار آمریکا در حوزه‌ی سایبر در این کشورها آگاه شود. در مورد مسائل سایبری میان چین و کشورهای جنوب شرقی آسیا مطالب بیشتری در آینده تقدیم خواهد شد.

 

تازه ترین ها
مدارس
1404/08/29 - 09:45- آمریکا

مدارس کانادا در هک پاوِراسکول مقصر هستند

نهادهای نظارتی حریم خصوصی کانادا اعلام کردند که مدارس در هک پاوِراسکول مقصر هستند.

راز
1404/08/29 - 09:44- سایرفناوری ها

راز رشد ۴ آلت کوین در سقوط بازار! چرا مسیر این ارزها از بیت کوین جدا شد؟

تنها چهار ارز دیجیتال از میان ۵۰ پروژه برتر بازار توانستند خلاف جریان حرکت کرده و در محدوده مثبت باقی بمانند. کاتالیزورهای منحصربه‌فرد این پروژه‌ها بر فشارهای اقتصاد کلان غلبه کرد.

افتتاح
1404/08/29 - 09:40- هوش مصنوعي

افتتاح مرکز مهندسی هوش مصنوعی در تایوان

گوگل، مرکز مهندسی هوش مصنوعی جدیدی را در تایوان افتتاح کرد.