about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

گروه پنهان «ShinyHunters» اقدام به فروش اطلاعات یک شرکت مخابراتی آمریکایی کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان بلیپینگ کامپیوتر اعلام کردند یک گروه هکری به نام شاینی هانترز (ShinyHunters) که با انتشار داده‌های سرویس‌های Wattpad، Tokopedia، Nitro PDF، Mathway به شهرت رسیده اقدام به فروش پایگاه داده‌ای از اطلاعات شخصی 70 میلیون مشتری بزرگ‌ترین شرکت مخابراتی آمریکا ای‌تی‌اند‌تی (AT&T) کرده است.

این پایگاه داده که شامل اسامی مشتریان، آدرس، شماره تلفن، تاریخ تولد و شماره بیمه است، یک میلیون دلار قیمت‌گذاری شده است. 

در حال حاضر مشخص نیست پایگاه داده چگونه در اختیار شاینی هانترز قرار گرفته است. شرکت ای‌تی‌اند‌تی نشت داده‌ها را رد کرده و مدعی شده است هیچ هکی روی سرورهایش صورت نگرفته است. 

شاینی هانترز در گفتگو با محققان بلیپینگ کامپیوتر اعلام کرده است با ای‌تی‌اند‌تی در مورد نشتی ارتباط نگرفته و حاضر است در مورد عدم فروش داده‌های مشتریان با شرکت مذاکره کند. 

این اولین بار نیست که شاینی هانترز داده‌های شرکت‌ها را فاش می‌کند، در ژوئیه 2020 اطلاعات 386 میلیون کاربر 18 شرکت در یکی از فروم‌های مشهور وب تاریک توسط این گروه پنهان منتشر شد. پایگاه داده‌ها شامل اطلاعات شرکت‌های Havenly ،Indaba Music ،Ivoy ،Proctoru ،Rewards1 و Vakinha بودند. 

شاینی هانترز در ماه می 2020 اطلاعات 73 میلیون کاربر 10 شرکت را به فروش گذاشت و در سال 2019 نیز اطلاعات کاربران Wattpad ،Dave ،Chatbooks، Promo.com، Mathway ،HomeChef و داده‌های مخازن خصوصی گیت هاب شرکت مایکروسافت را سرقت کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.

هوش
1404/07/14 - 17:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر ارتفاع امواج دریایی را پیش بینی می‌کند

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه یک مدل نوآورانه مبتنی بر یادگیری ماشین شده‌اند که می‌تواند ارتفاع موج شاخص را با دقتی بین ۹۳ تا ۹۷ درصد پیش‌بینی کند.

گوگل
1404/07/14 - 17:52- سایرفناوری ها

گوگل محدودسازی نصب برنامه از منابع غیررسمی در اندروید را تأیید کرد

گوگل مدعی است که این تغییرات جدید به ارتقای امنیت کاربران منجر خواهد شد.