about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شرکت‌های امنیتی از افشای اطلاعات بانکی مشتریان بزرگ‌ترین فروشگاه‌های زنجیره‌ای ایالات‌متحده آمریکا خبر دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی کارشناسان شرکت امنیتی جمینی ادوایزری (Gemini Advisory) اعلام کردند داده‌های بیش از 30 میلیون کارت‌بانکی شهروندان آمریکایی و یک‌میلیون کارت‌بانکی شهروندان دیگر کشورها در سایت کارتینگ جوکر استش (Joker's Stash) به فروش گذاشته‌شده است. 

آن‌ها اعلام کرده‌اند این پایگاه داده، BIGBADABOOM-III نام‌گرفته و متعلق به یکی از بزرگ‌ترین فروشگاه‌های زنجیره‌ای ایالات‌متحده آمریکا به نام واوا (Wawa) است. 

هک فروشگاه واوا در ماه دسامبر سال 2019 اتفاق افتاده و هکرها توانسته‌اند با نفوذ بدافزاری به سیستم‌های پوز (PoS) از ماه مارس تا دسامبر 2019 داده‌های بانکی مشتریانی را که از کارت‌های اعتباری و بدهی برای پرداخت در فروشگاه‌ها و پمپ‌بنزین‌ها استفاده کرده‌اند را سرقت کنند. به اعتقاد کارشناسان جمینی ادوایزری، حمله به واوا یکی از بزرگ‌ترین حملات سایبری سال 2019 و تاریخ رصد آن‌ها بوده است. 

فروشگاه واوا در بیانیه مطبوعاتی خود افشای اطلاعات مشتریان خود در جوکر استش را تا حدودی تأیید کرده و گفته است تنها برخی اطلاعات کارت‌های پرداخت مشتریان افشاشده و پین کد کارت‌های بدهی و CVV2 کارت‌های اعتباری و دیگر اطلاعات شخصی کاربران لو نرفته است، محققان خبرگزاری زددی‌نت نیز اعلام کرده‌اند مطابق نمونه‌ای که آن‌ها دریافت کرده‌اند، کدهای CVV2 کارت‌ها نیز افشاشده است.

در حال حاضر، مهاجمان اطلاعات هر کارت صادرشده در ایالات‌متحده آمریکا را 17 دلار و دیگر کارت‌ها را 210 دلار به فروش گذاشته‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.