about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

رؤسای امنیتی نیوزلند نگران مداخله خارجی پیش از انتخابات اکتبر امسال هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رؤسای اطلاعات نیوزیلند گفتند که نگرانی آژانس‌های اطلاعاتی این کشور در مورد مداخلات خارجی و فعالیت‌های مخرب سایبری پیش از انتخابات اکتبر امسال افزایش یافته است.

اندرو همپتون (Andrew Hampton)، مدیر کل دفتر امنیت ارتباطات دولت نیوزلند (GCSB) پس از شهادت در پارلمان به رسانه‌ها گفت :

«منصفانه است که بگوییم نگرانی در مورد مداخله خارجی و همچنین فعالیت‌های مخرب سایبری در حال افزایش است. این فقط روند داخلی نیست، بلکه روند بین‌المللی نیز هست.»

سرویس‌های امنیتی نیوزیلند با مقامات انتخاباتی برای بهبود امنیت سایبری و رویه‌ها همکاری می‌کنند و همچنین احزاب سیاسی را در مورد تهدیدات امنیتی و مداخله خارجی توضیح خواهند داد.

رؤسای دفتر امنیت ارتباطات دولت نیوزلند و سرویس اطلاعاتی امنیتی در برابر کمیته اطلاعاتی، شامل نخست وزیر، به عنوان بخشی از بررسی سالانه خود صحبت کردند. بسیاری از شهادت‌ها محرمانه بودند و برای عموم در دسترس نبودند.

همپتون در یک سخنرانی از پیش نوشته شده اعلام کرد که در یک سال گذشته، دفتر امنیت ارتباطات دولت نیوزلند شاهد تشدید رقابت ژئواستراتژیک در سراسر جهان از جمله در منطقه اقیانوس آرام بوده است، در حالیکه حوادث جدی امنیت سایبری همچنان سازمان‌های نیوزلند را تهدید می‌کند.

وی خاطرنشان کرد که فعالیت عوامل مخرب سایبری دولتی به طور قابل توجهی، با ثبت 34 درصد حوادث مرتبط با عوامل دولتی، از 28 درصد در سال گذشته افزایش یافته است.

هیچ یک از این آژانس‌ها نامی از کشورهای دخیل در این فعالیت نبردند، اما به انتقاد نیوزیلند از چین به دلیل دست داشتن در هک‌های جهانی در سال 2021 و روسیه به دلیل فعالیت سایبری مخرب خود علیه اوکراین در سال 2022 اشاره کردند.

فیل مک‌کی (Phil McKee)، مدیر کل امنیت نیوزیلند، اظهار داشت :

«تهدید مداخله و جاسوسی خارجی باعث نگرانی فزاینده‌ای است و اطلاعات در مورد کسانی که علیه تهدید دولت‌های خارجی و خانواده‌های آنها در کشورهای خود صحبت می‌کنند، جمع‌آوری می‌شود. نباید مداخله خارجی را تحمل کرد.»

منبع:

تازه ترین ها
شرط
1404/10/18 - 14:43- آمریکا

شرط انویدیا برای فروش تراشه‌های H200 به چین

شرکت انویدیا برای فروش تراشه‌های هوش مصنوعی (H200) به چین، پرداخت کامل را مطالبه خواهد کرد.

راه‌اندازی
1404/10/18 - 14:04- هوش مصنوعي

راه‌اندازی اکوسیستم هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزی

امارات، اکوسیستم هوش مصنوعی را برای حمایت از کشاورزی در برابر تغییرات اقلیمی به کار می‌گیرد.

برنامه‌های
1404/10/18 - 12:36- هوش مصنوعي

برنامه‌های انویدیا برای افزایش بهره‌وری هوش مصنوعی

در نمایشگاه سی‌ئی‌اس لاس‌وگاس، انویدیا برنامه‌هایی را برای افزایش بهره‌وری هوش مصنوعی تشریح کرد.