about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

معاون ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری گفت: بسته سالانه اینترنت ۳ دهک کم‌درآمد جامعه، ۴۰ گیگابایت است که ۳۰ گیگابایت آن برای استفاده از سایت‌های منتخب و ۱۰ گیگابایت آن برای استفاده از اینترنت بین‌الملل است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ حدود یک ماه قبل وعده رئیس‌جمهوری مبنی بر تخصیص اینترنت رایگان به ۳ دهک کم‌درآمد جامعه اجرای و تحقق یافت و هر۴  ماه یکبار، یک بسته شامل ۱۰ گیگابایت اینترنت برای سرپرست خانوار ۳ دهک کم‌درآمد جامعه فعال می‌شود.

پس از ثبت‌نام بیش از ۹۴۰ هزار سرپرست خانوار برای دریافت این بسته که از سوی دولت ارائه شد که در فاز نخست اولین بسته اینترنت برای این کاربران فعال شد.

«مجید حقی» معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) در این خصوص به ایرنا گفت: بسته سالانه اینترنت، ۴۰ گیگابایتی است و همان‌طور که در ابتدای تخصیص این بسته‌ها اعلام شد، ۳۰ گیگابایت آن برای استفاده از سایت‌های منتخب و ۱۰ گیگابایت آن برای استفاده از اینترنت بین‌الملل در نظر گرفته شده است.

وی تاکید کرد: این بسته با هدف حمایت از اقشار کم برخوردار و در قالب مسئولیت اجتماعی اپراتور اجرایی می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
ادغام
1404/07/06 - 17:55- هوش مصنوعي

ادغام ماژول‌های هوش مصنوعی در برنامه‌های آموزشی روسیه

وزارت آموزش و پروش روسیه ماژول‌های هوش مصنوعی را در برنامه‌های آموزشی ادغام کرد.

همکاری
1404/07/06 - 17:02- آمریکا

همکاری مرسدس‌بنز با متخصصان تراشه در سیلیکون‌ولی

مرسدس‌بنز، گروهی از متخصصان تراشه را جهت کار بر روی ایجاد نسل جدیدی از مغزهای محاسباتی گرد هم آورد.

همکاری
1404/07/06 - 15:52- هوش مصنوعي

همکاری انویدیا با هیتاچی جهت احداث کارخانه هوش مصنوعی

هیتاچی با همکاری انویدیا، کارخانه هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌کند.