about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

رئیس آزمایشگاه کسپرسکی از افزایش جرائم سایبری در دوران شیوع کرونا خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس آزمایشگاه کسپرسکی در افتتاحیه هفتمین کنفرانس بین‌المللی اینترنت شهر ووژن چین اعلام کرد جرائم سایبری در دوران شیوع ویروس کرونا 20 تا 25 درصد افزایش‌یافته است. 

یِوگِنی کسپرسکی در این کنفرانس اظهار داشت:

ما در دوره عجیبی زندگی می‌کنیم. پاندمی کووید-19 تمام دنیا را تغییر داده است. این همه‌گیری جرائم سایبری، امنیت سایبری و تمام فضای سایبری را نیز تغییر داده است. مردم زمان بیشتری را به‌صورت آنلاین می‌گذرانند. در زمان دورکاری این‌طور نیست که همه شرکت‌ها بتوانند امنیت شبکه را تضمین کنند و مجرمان سایبری نیز از این فرصت به‌شدت بهره می‌برند. تا پیش از کووید-19 ما تقریباً 350 هزار حمله سایبری فراگیر و جدید در روز ثبت می‌کردیم، اما اکنون 400 هزار حمله سایبری شناسایی می‌کنیم. همه‌گیری فرصت‌های جدیدی در حوزه جرائم سایبری ایجاد کرده است.

به اعتقاد مدیرعامل آزمایشگاه کسپرسکی، در شرایطی که استفاده از فناوری‌های دیجیتال و اینترنت به‌شدت روبه افزایش است، مسائل مربوط به تأمین امنیت سایبری در شبکه نیز اهمیت خاصی پیدا می‌کند. در این میان نقش شرکت‌های فعال در حوزه امنیت سایبری پررنگ‌تر می‌شود. به باور وی، چنانچه دنیا از این پاندمی نیز رها شود، مثل قبل نخواهد بود. 

کنفرانس جهانی اینترنت 2020 از 23 تا 24 نوامبر به‌صورت آنلاین با شعار اصلی «اعتماد در فضای دیجیتال برای آینده‌ای بهتر، ایجاد جامعه‌ای با سرنوشت مشترک در فضای سایبر» برگزار می‌شود. کارشناسان شرکت‌کننده در این کنفرانس در خصوص مسائل مربوط به همکاری‌های حوزه فضای سایبری در قالب ابتکار عمل «یک کمربند و یک جاده»، نوآوری‌ها و پیشرفت‌های اینترنت صنعتی، اقتصاد دیجیتال و رویکردهای علمی پیشگیری و مبارزه با کووید-19 به بحث و تبادل‌نظر می‌پردازند. 

منبع:

تازه ترین ها
تمرکز
1404/06/27 - 20:05- هوش مصنوعي

تمرکز فیس‌کاپ بر هوش مصنوعی و بینایی ماشین از آغاز تاکنون

ششمین دوره رویداد سالانه «فیس‌کاپ» با هدف تقویت همکاری میان فعالان و علاقه‌مندان حوزه هوش مصنوعی و بینایی ماشین، امروز در مرکز هوشمندسازی و نوآوری امیدینو آغاز شد. این رویداد شامل کارگاه‌های آموزشی، پنل‌های تخصصی و فرصت‌های شبکه‌سازی است.

چین
1404/06/27 - 20:02- سایرفناوری ها

چین مرکز داده کاملاً بومی می‌سازد

چین با استفاده از فناوری کاملاً بومی در حال تکمیل یک مرکز داده ۳۹۰ میلیون‌دلاری در غرب این کشور است که بخشی از نیازهای فناورانه آن را محقق می‌کند.

اجرای
1404/06/27 - 17:43- اروپا

اجرای طرح تشخیص چهره در غرب لندن

منطقه غرب لندن، اجرای طرح دوربین مداربسته تشخیص چهره با هوش مصنوعی را تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.