about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

از توسعه اتریوم تا خلق وب ۳.۰

بسیاری از افراد اتریوم را با ویتالیک بوترین می‌شناسند، اما او تنها بنیان‌گذار این شبکه بلاک چینی نیست.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین تلگراف، گوین وود، یکی از بنیان‌گذاران اصلی اتریوم، چند سال پیش به گروه ویتالیک بوترین پیوست تا در کنار او رقیب جدید بیت کوین را بسازد. وود دانشمند علوم کامپیوتر و نویسنده اولین قرارداد هوشمند بلاک چین اتریوم در سال ۲۰۱۴ است. او در مصاحبه اخیر خود اقرار کرده است که آن زمان تنها به یک شغل نیاز داشت و برای همین به تیم اتریوم پیوست.

او خودش را به‌عنوان کسی معرفی می‌کند که با تمام وجود عاشق فناوری است. وود از همان ابتدا می‌دانست که می‌خواهد برنامه‌نویسی را ادامه دهد و احتمالاً به‌همین خاطر در سن پایین از ساخت آجرهای پلاستیکی لِگو (LEGO) به نوشتن بلوک‌های کد روی آورد.

او ابتدا از طریق پروژه جاده ابریشم یا همان سیلک رود (Silk Road) با بیت کوین آشنا شد. جاده ابریشم بازار سیاه آنلاینی ویژه خریدوفروش انواع مواد مخدر بود که بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳ فعالیت می‌کرد. طبق گفته‌های وود، او زمانی به ارزهای دیجیتال علاقه‌مند شد که فهمید این سیستم به رویای او برای «ایجاد یک سازوکار صرفاً الگوریتمی برای ایجاد ارتباط و تعامل بین انسان‌ها» جامه عمل پوشانده است. علاوه‌ بر این، به نظر او «این سیستم امکان ایجاد ساختارهای اجتماعی‌ای را فراهم می‌کند که هنوز هیچ انسانی آن را ندیده است».

او به این نتیجه رسیده بود که ممکن است بتواند در این زمینه شغلی به‌دست بیاورد و به‌ همین خاطر شروع به جست‌وجو کرد. بعد از ملاقات با جانی بیت کوین (Johnny Bitcoin)، وود برای کمک به بوترین استخدام شد تا با هم وایت پیپر اتریوم را به یک بلاک چین کارآمد تبدیل کنند. او امیدوار بود که با ایجاد اتریوم بتواند تغییرات مثبتی در جامعه ایجاد کند.

گوین وود گفته است:

از این فناوری، برای ساخت جهانی جدید استفاده می‌شود؛ جهانی که حداقل تا انتهای این قرن، تمدن بشری را هدایت می‌کند.

او در ژوییه ۲۰۱۴ (تیر ۹۳)، طی کنفرانسی در هنگ‌ کنگ گفته بود که می‌توان اتریوم را با نهادهای اقتصادی جایگزین کرد. تقریباً هشت‌سال پس صحبت‌های او، نه‌تنها اتریوم، بلکه فناوری رو به‌ تکامل ارزهای دیجیتال و بلاک چین به جایی رسیده است که جاپای نهادهای اقتصادی بزرگی نظیر بانک‌ها می‌گذارد.

وود در نهایت تیم اتریوم را ترک و پولکادات و کوساما (Kusama) را تأسیس کرد. پولکادات یک پروتکل چند زنجیره‌ای تقسیم‌شده و کوساما پلتفرمی برای آزمایشی عملکرد بلاک چین اصلی پولکادات است. گفتنی است که وود در حال حاضر مدیریت بنیاد وب ۳.۰ را هم بر عهده دارد و بسیاری او را خالق نسل سوم وب می‌دانند.

موضوع:

تازه ترین ها
افشای
1404/04/23 - 09:21- جرم سایبری

افشای اطلاعات 64 میلیون متقاضی در اپلیکیشن مک‌دونالد

اپلیکیشن استخدام مک‌دونالد، اطلاعات ۶۴ میلیون متقاضی را به دلیل رابط‌های برنامه‌نویسی کاربردی داخلی ناامن فاش کرد.

آغاز
1404/04/22 - 13:47- آفریقا

آغاز برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی در کنیا

برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی و با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات در کنیا راه‌اندازی شد.

تام
1404/04/22 - 12:33- آمریکا

تام کمپ و آینده قانون‌گذاری حریم خصوصی داده‌ها در کالیفرنیا و آمریکا

تام کِمپ، رئیس جدید سازمان حفاظت از حریم خصوصی کالیفرنیا، از آوریل ۲۰۲۴ مسئول اجرای قوی‌ترین قوانین ایالتی آمریکا در حوزه حریم خصوصی داده‌هاست، از جمله قانون «حذف اطلاعات» یاDelete Act .