about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

در طرح امنیت سایبری جدید اسرائیل، تعداد زیادی استارت آپ این حوزه شروع به همکاری با یکدیگر کرده اند.

به گزارش کاگروه بین الملل سایبربان؛ به نقل از «venturebeat»؛ نقشه ی جدید اکوسیستم امنیت سایبری اسرائیل، تأییدیه ی جدیدی بر تبدیل شدن این رژیم به یکی از اصلی ترین بازیگران این صنعت حیاتی رو به رشد است.

شرکت «1YL Ventures»، در تاریخ 19 ژوئن 2018 اولین «نقشه سایبری» (CyberMap) خود را منتشر کرد. این طرح شامل مجموعه ی عظیمی از داده های تعاملی است که تلاش می شود ارزش آنها اندازه گیری شوند و تعداد زیادی استارت آپ در آن حضور دارند.

یک نگاه سریع به فهرست منتشر شده، نشان می دهد تاکنون 171 استارت آپ حاضر به حضور در آن شده اند. به علاوه 16 عدد از این شرکت ها تا بیش از 50 میلیون دلار و 18 مرکز تا بیش از 30 میلیون دلار سرمایه های خطرپذیر خود را افزایش داده اند.

نقشه ی بالا همزمان با برگزاری اجلاس سایبر ویک (Cyber Week) منتشر شد. در حالی که این طرح یک ابزار جدید به حساب می آید، YL Ventures، چندین سال می شود که استارت آپ های اسرائیلی در حوزه های گوناگون را زیر نظر گرفته است.

شرکت مذکور در اویل سال 2018 و اعلام گزارش سالیانه ی خود، اعلام کرد میزان خروجی استارت آپ های امنیت سایبری اسرائیلی در سال 2017 به 1.3 میلیارد دلار رسیده است. این تبادلات شامل خریده شدن «Fireglass» و «Skycure» توسط سیمنتک، خریداری «Hexadite» توسط مایکروسافت، فروش «LightCyber» به «Palo Alto Networks» می شود. به علاوه می توان به عرضه اولیه ی سهام «ForeScout» به ارزش 800 میلیون دلار اشاره کرد.

با توجه به این که حملات سایبری به صورت روزافزون افزایش می یابند و تعداد متخصصان امنیت سایبری کمتر از حد مورد نیاز است، اسرائیل قصد دارد به هدفی برای سرمایه گذاران و خریداران بین المللی تبدیل شود تا بتواند به کارشناسان این حوزه دسترسی پیدا کند.


  1. شرکت YL Ventures یک صندوق سرمایه گذاری متمرکز روی اسرائیل است که در حوزه های امنیت سایبری، نرم افزارهای شرکتی، خودروهای بی راننده، پهپادها، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده فعالیت می کند.
تازه ترین ها
تقویت
1404/10/12 - 14:10- آسیا

تقویت تولید قطعات الکترونیکی در هند

هند پروژه‌های قطعات الکترونیکی به ارزش ۴.۶ میلیارد دلار را تصویب کرد.

طرح
1404/10/12 - 13:55- هوش مصنوعي

طرح دسترسی به هوش مصنوعی در سراسر هند

هند طرح گسترش دسترسی به هوش مصنوعی را تدوین کرد.

تولید
1404/10/12 - 12:59- اروپا

تولید نیمه‌رسانا‌ها در فضا

یک شرکت بریتانیایی قصد دارد در دمای بسیار بالا در فضا، نیمه‌رسانا تولید کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.