about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

اجرائی شدن راهبرد امنیت سایبر غنا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزارت ارتباطات غنا در سال گذشته، راهبرد امنیت سایبر خود را منتشر کرد. این راهبرد بنا بر گفته‌ی ادوارد اومانه بواماه (Edward Omane-Boamah)، وزیر ارتباطات غنا، تا پایان سپتامبر سال جاری میلادی اجرائی خواهد شد. وی معتقد است که امنیت سایبر یک ضرورت جدی نه تنها برای غنا بلکه برای دنیا است؛ زیرا هکرها می‌توانند به دارایی‌های امنیتی یک کشور حمله کنند، بدون اینکه آن کشور متوجه شود.
وی به این نکته اشاره کرد که غنا در سیاست امنیت سایبر خود به دنبال همکاری‌های بین‌المللی است؛ زیرا مسئله‌ی هک نمی‌تواند توسط یک کشور حل شود و به‌علاوه با مشارکت بین‌المللی می‌توان به سازمان‌های امنیتی در مبارزه با هک کمک کرد.
شایان‌ذکر است که وزارت ارتباطات غنا با حمایت کمیسیون اقتصادی سازمان ملل برای آفریقا، فرآیندی را از سال 2011 برای بازنگری سند توسعه‌ی این وزارتخانه شروع کرد. یکی از موارد این بازنگری امنیت سایبر بود.
نکته‌ی مهمی که باید به آن اشاره کرد این است که در کشور غنا گروهی وجود دارند که به ساکاوا (Sakawa) مشهور هستند. این افراد شیوه‌های کلاه‌برداری و تقلب اینترنتی را با مسائل مذهبی خود درآمیخته‌اند؛ به این صورت که به مجرمان سایبری کمک می‌کنند تا از قربانیان خود هر آنچه را که می‌خواهند بگیرند اما به‌نحوی‌که قربانیان آن‌ها هیچ‌گاه درخواست یک مجرم سایبری را رد نمی‌کنند. آن‌ها با مطرح کردن مسائل مذهبی برای قربانیان آن‌ها را متقاعد می‌کنند تا خودشان با رضایت، به یک مجرم سایبری کمک کنند. این گروه در برقراری امنیت سایبر در غنا مشکلات عدیده‌ای را ایجاد کرده‌اند.

 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.