about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

اتهام سایبری مایکروسافت علیه روسیه

مایکروسافت اعلام کرد بیش از 50 درصد حملات سایبری به این شرکت از سوی هکرهای روسی بوده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت آمریکایی مایکروسافت مدعی شد بر اساس اطلاعات جدید این شرکت، بیشترین حملات سایبری به مشتریان این شرکت از سوی هکرهای دولتی روسیه بوده است.

مایکروسافت در گزارش اخیر خود مدعی شد، این شرکت در دو سال گذشته در مورد حملات سایبری هکرهای دولتی 13 هزار هشدار برای مشتریان خود صادر کرده که 52 درصد آن‌ها مربوط به حملات هکرهای روسی بوده که از انتخابات گرفته تا المپیک را هدف حمله خود قرار داده‌اند.

این شرکت آمریکایی در ادامه مدعی شد، یک‌چهارم این هشدارها مربوط به حملات سایبری ایران بوده، 12 درصد مربوط به حملات سایبری چین و باقی این حملات مربوط به کره شمالی و کشورهای دیگر است.

طبق ادعاهای این شرکت، هکرهای روسی انتخابات، سازمان‌های سیاسی، گروه‌های غیرانتفاعی، خدمات حرفه‌ای و آموزش عالی چندین کشور را هدف حمله قرار داده‌اند. همچنین هکرهای این کشور سعی کردند به 16 سازمان ورزشی و ضد دوپینگ نفوذ کنند. این سازمان‌ها در مورد دوپینگ ورزشکاران روسی در حال تحقیق بودند.

تام برت (Tom Burt) معاون مایکروسافت در این خصوص گفت:

مشاهدات ما نشان می‌دهد که هکرهای دولتی مدام در حال تکامل بوده و از روش‌های جدید استفاده می‌کنند و در حال حاضر در این زمینه موفق عمل می‌کنند زیرا بسیار مجهز، مصمم و چابک هستند. هکرهای خارجی همچنان سازمان‌های سیاسی آمریکا را هدف حمله قرار می‌دهند.

برت افزود، هکرهای ایرانی نیز پرکار بوده‌اند و در شش ماه گذشته بر حجم حملات خود افزوده‌اند. وی در ادامه مدعی شد، هكرهای ایرانی فقط در ماه اوت 2019، 241 حساب مایکروسافت را هدف حمله قراردادند. این حساب‌ها عمدتاً مربوط به کمپین ریاست جمهوری آمریكا، مقامات فعلی و سابق آمریكا، روزنامه‌نگاران سیاسی و ایرانیان مشهور مقیم خارج بوده‌اند.

مایکروسافت در مورد چین هم مدعی شد، هکرهای این کشور قصد داشتند اطلاعات سازمان‌هایی که در زمینه انتخابات آمریکا فعال بودند را به دست آورند. همچنین این هکرها در حمله هکری به تحقیقات پزشکی هم دخیل بودند و یک دانشگاه ناشناس آمریکایی که در زمینه واکسن کرونا در حال تحقیق بود را هدف حمله قراردادند.

تام برت در انتها هم خاطرنشان کرد، باج افزارها علاوه بر اینکه مشکل‌سازترین جرائم سایبری هستند، به‌سرعت در حال رشد بوده و بیمارستان‌ها و دیگر نهادها را نیز درگیرخود کرده اند.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/06 - 18:35- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی کره شمالی

کارشناسان معتقدند که هکرهای کره شمالی می‌توانند از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی استفاده کنند.

دستگیری
1404/09/06 - 15:51- اروپا

دستگیری هکر روسی به اتهام هک شرکت‌های لهستانی

لهستان یک شهروند روس را به اتهام هک سیستم‌های فناوری اطلاعات شرکت‌های لهستانی دستگیر کرد.

تشدید
1404/09/06 - 14:55- آمریکا

تشدید حملات باج‌افزاری در تعطیلات

توسعه‌دهنده‌ی اسرائیلی ابزارهای امنیتی اعلام کرد که حملات باج‌افزاری در تعطیلات و در طول تحولات سازمانی افزایش می‌یابد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.