about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

اتهام حمله سایبری چین به واتیکان

یک شرکت امنیت سایبری آمریکایی مدعی شد هکرهای چینی به شبکه‌های رایانه‌ای واتیکان حمله کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک شرکت آمریکایی که حملات سایبری در سطح جهان را رصد می‌کند مدعی شد، هکرهای مرتبط با دولت چین به شبکه‌های رایانه‌ای واتیکان نفوذ کردند. ازجمله آن‌ها می‌توان به یک کلیسای کاتولیک روم که در هنگ‌کنگ مستقر است اشاره کرد.

این شرکت آمریکایی ضمن آن که مدعی شد آغاز این حملات از ماه می بوده است خاطر نشان کرد، قرار بود واتیکان و بیجینگ امسال در مورد تجدید یک معامله برجسته که در سال 2018 منعقد شده بود با یکدیگر مذاکره کنند.

شرکت امنیت سایبری ریکوردد فیوچر (Recorded Future) آمریکا در گزارش خود اعلام کرد، این حملات، واتیکان و کلیساهای کاتولیک ازجمله رئیس مطالعات هنگ‌کنگ که نماینده تام‌الاختیار پاپ فرانسیس (Pope Francis) در چین است را هدف قرار داده‌اند.

در این گزارش آمده است:

این حملات ارتباطات بین هنگ‌کنگ و واتیکان را هدف حمله قراردادند و ابزار و روش‌های استفاده‌شده در این حملات شبیه ابزار و روش‌هایی است که هکرهای چینی در حملات پیشین از آن‌ها استفاده می‌کردند.

وزارت امور خارجه چین هنوز در این رابطه اظهارنظری نکرده و دولت چین نیز به‌طور مرتب اتهامات سایبری را تکذیب کرده و خود را قربانی حملات سایبری می‌داند. به علاوه سخنگوی واتیکان و مأمور مطالعات هنگ‌کنگ نیز هنوز در این رابطه صحبتی نکرده‌اند.

یکی از منابع واتیکان اظهار داشت:

قرار بود یک هیئت چینی برای گفتگوهای دو طرفه از واتیکان بازدید کند؛ اما به علت شیوع ویروس کرونا انجام این سفر و زمان آن در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

منبع:

تازه ترین ها
مرورگر
1404/08/28 - 19:07- هوش مصنوعي

مرورگر کروم در تسخیر هوش مصنوعی؛ ایجنت جمنای گوگل کارهایتان را انجام می‌دهد

گوگل در حال توسعه قابلیت انقلابی ایجنت جمنای است که کنترل مرورگر کروم را به دست می‌گیرد.

مراقب
1404/08/28 - 19:00- آسیب پذیری

مراقب کلاهبرداری‌های سایبری در ایام حراج‌های بزرگ باشید

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا درباره کلاهبرداری‌های سایبری در ایام حراج‌های بزرگ هشدار داد و گفت یکی از شایع‌ترین تخلفات، فروش کالا‌های تقلبی به جای کالای اصلی است.

اختلال
1404/08/28 - 18:51- سایرفناوری ها

اختلال اینترنت برطرف شد

اختلال دسترسی کاربران ایرانی به سایت‌ها و پلتفرم‌های خارجی برطرف شد.