about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

آینده نامعلوم امنیت خودروها

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ بنا به اعتقاد کارشناسان امنیتی، سازندگان خودروهای متصل به شبکه‌های مخابراتی، باید در مورد طراحی سامانه‌های امنیتی این خودروها، ایده‌های جدیدی را ارائه کنند. بر این اساس، چنانچه سازندگان خودرو، اقدامی در جهت طراحی نسل جدید سامانه‌های امنیتی خودرو نکنند، در آینده‌ای نه‌چندان دور، اختیار کار از دست آنها خارج خواهد شد وهکرها آینده صنعت خودروسازی را تعیین خواهند کرد.
خودروهای امروزی، با لایه‌های محافظت نشده در پردازنده‌های مرکزی و سامانه‌های نرم‌افزاری با سطوح امنیتی پایین، به هدفی جذاب برای هکرها تبدیل شده‌اند و هکرها تلاش می‌کنند تا با استفاده از بدافزارهای آنلاین، کنترل خودروهای آسیب‌پذیر را در اختیار بگیرند.
تام بلکی (Tom Blackie)، از محققین حوزه امنیت سایبری درباره امنیت خودروهای نسل آینده گفته است: «سازندگان خودرو، باید به دنبال کشف این موضوع باشند که صنعت فناوری اطلاعات  در طی یک دهه گذشته ، چگونه به مقابله با تهدیدات سایبری پرداخته است. صنعت فناوری اطلاعات به جای وصله کردن آسیب‌پذیری‌های گذشته خود، به ابداع پردازنده‌های جدیدی پرداخته که حفره‌های آسیب‌پذیر گذشته را ندارند.»
وی افزود: «خودروسازان دنیا باید بدانند که در راه امن سازی خودروهای خود، با چالش‌های جدی مواجه خواهند بود، چرا که تهدیدات سایبری یکی از بزرگ‌ترین معضلات پیش روی خودروهای نسل آینده، خصوصاً خودروهای بدون راننده است.»

 

تازه ترین ها
تقویت
1404/09/17 - 15:39- اروپا

تقویت اهداف دیجیتال در اتحادیه اروپا

وزرای اتحادیه اروپا خواستار اقدام سریع‌تر در مورد اهداف دیجیتال شدند.

معرفی
1404/09/17 - 15:16- اقیانوسیه

معرفی کدهای جدید برای محافظت از کودکان استرالیایی در فضای آنلاین

نهادهای نظارتی استرالیا کدهای جدیدی را برای محافظت از کودکان در برابر تهدیدات آنلاین معرفی کردند.

تغییر
1404/09/17 - 14:48- هوش مصنوعي

تغییر استراتژی جام جهانی فوتبال توسط هوش مصنوعی

نوآوری هوش مصنوعی، استراتژی جام جهانی فوتبال را برای انگلیس تغییر می‌دهد.