about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

شرکت گوگل گزارشی در خصوص آلودگی هزاران اپلیکیشن‌ گوگل پلی به بدافزار Joker منتشر کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به‌تازگی شرکت گوگل با انتشار گزارشی از آلودگی هزاران اپلیکیشن فروشگاه گوگل پلی (Google Play) به بدافزار جوکر (Joker) خبر داد. به گزارش شرکت گوگل از سال 2017 تاکنون، درمجموع حدود 1700 برنامه آلوده به بدافزار جوکر یا Bread را شناسایی کرده‌اند. 

یکی از خانواده‌های شناسایی‌شده این بدافزار توسط کارشناسان CSIS Security Group در 24 برنامه گوگل مشاهده‌شده است که دست‌کم 472 هزار  بار در ماه سپتامبر 2019 دانلود شده است.   

به گفته کارشناسان گوگل، 3 یا چندین گونه این بدافزار را در زمان‌های مختلف شناسایی کرده‌اند که اهداف مختلفی را در میان اپلیکیشن های گوگل پلی نشانه رفته‌اند، حتی در یک روز 23 اپلیکیشن به این بدافزار آلوده‌شده‌اند. 

جوکر به‌گونه‌ای طراحی‌شده که کاربران را بدون دریافت رضایتشان در سرویس‌های اشتراکی ثبت‌نام می‌کند و کاربر بعدازآنکه مبالغ قابل‌توجهی بابت استفاده از این سرویس‌ها از کارت اعتباری‌اش کم می‌شود، متوجه آن می‌گردد.

 این بدافزار برای مخفی شدن از دید کاربران از کدهای جاوا اسکریپت استفاده می‌کند و به اس‌ام‌اس‌ها، اطلاعات مخاطبین و اطلاعات دستگاه دسترسی پیدا می‌کند. جوکر زمانی که کاربری اپلیکیشن آلوده به آن را نصب می‌کند، وارد دستگاه می‌شود و با ثبت‌نام مخفیانه در سرویس‌های پولی و شبیه‌سازی کلیک‌ها، با شبکه‌های تبلیغاتی و وب‌سایت‌ها ارتباط برقرار می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
متا
1404/10/09 - 15:34- هوش مصنوعي

متا استارت آپ هوش مصنوعی چین را می‌خرد

متا اعلام کرد مانوس، استارت آپ هوش مصنوعی چینی را می خرد.

مجمع
1404/10/09 - 15:32- هوش مصنوعي

مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح ملی هوش مصنوعی را رد کرد

هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، تاسیس شورا و سازمان ملی هوش مصنوعی را مغایر سیاست‌های کلی نظام دانست.

کارکنان
1404/10/09 - 15:28- سایرفناوری ها

کارکنان فناوری رژیم صهیونیستی خواهان مهاجرت هستند

گزارش‌ها حاکی از آن است که تعداد بیشتری از کارکنان فناوری رژیم صهیونیستی خواهان مهاجرت به خارج از کشور هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.