about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

آغاز ترابرد پذیری شماره‌های تلفن همراه

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ ترابرد پذیری شماره‌های تلفن همراه (MNT) امروز در آستانه هفته دولت توسط وزارت ارتباطات افتتاح شد.

با این امکان مشترکان تلفن همراه می‌توانند با یک شماره واحد از خدمات اپراتورهای مختلف استفاده کنند.

این طرح امروز با حضور وزیر ارتباطات و مدیران عامل اپراتورهای تلفن همراه پس از یک دوره آزمایشی رسما به بهره‌برداری رسید و عرضه تجاری طرح ترابرد پذیری آغاز شد.

پیمانکار ایجاد مرکز ترابرد در بخش حاکمیت صنایع ارتباطی پایا بوده است و طرح در اپراتور همراه اول، ایرانسل و رایتل اجراشده است.

در این مراسم علی‌اصغر عمیدیان معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام جزییاتی در مسائل فنی این طرح اظهار داشت: در کشورهای عمان، ترکیه بحرین، امارات و کویت و چند کشور دیگر در همسایگی ایران اجراشده است.

وی ادامه داد: پیمانکار این پروژه شرکت صنایع ارتباطی پایا با مشاوره شرکت هلندی PORTIN XS و ناظر پروژه شرکت زعیم با مشاور فرانسوی SOFRE COM بوده است.

عمیدیان گفت: در دوره ‌آزمایشی طرح درمجموع 10 هزار و 994 هزار مشترک درخواست ترابرد کردند که از تعداد 4 هزار و 658 مشترک دائمی و 6 هزار و 336 مشترک اعتباری بوده‌اند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: دوره آزمایشی این طرح از 20 تیر تا 30 مردادماه اجرا شد که در هفته اول تیرماه هر اپراتور مجاز به پذیرش حداکثر 500 درخواست و در هفته بعد حداکثر 100 درخواست بوده است.

عمیدیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیگر پروژه در دست اقدام لگولاتوری گفت: تا پاییز هر اپراتور تلفن همراه باید با دو اپراتور مجازی تلفن همراه (MVNO) قرارداد داشته باشد. این طرح دارای دوره بازگشت کمتر از سه سال و میزان سرمایه‌گذاری 10 تا 15 میلیون دلار است.

تازه ترین ها
حمله
1404/09/27 - 13:01- هوش مصنوعي

حمله آمازون به قلمرو ChatGPT؛ دستیار هوشمند الکسا به وب آمد

آمازون با راه‌اندازی نسخه تحت وب دستیار صوتی الکسا، رسماً وارد رقابت مستقیم با چت‌بات‌های محبوبی مثل ChatGPT و Gemini شد تا سهم خود را از بازار هوش مصنوعی پس بگیرد.

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی در نتیجهٔ به‌روز‌رسانی جدید یوتیوب خبر ساز شد.

۵
1404/09/27 - 12:50- هوش مصنوعي

۵ مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها راه اندازی می‌شود

مدیرعامل خانه هوش ایران گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا سال آینده ۵ مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه‌های مختلف کشور راه‌اندازی شود