about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

مرکز مدیریت راهبردی افتا نسبت به شناسایی آسیب پذیری و باگ بحرانی فلش پلیر (Adobe Flash) در سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک، لینوکس و کروم هشدار داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مرکز افتای ریاست جمهوری اعلام کرد: در به روزرسانی ارائه شده توسط Adobe برای Flash Player، یک آسیب‌پذیری بحرانی رفع شده است که سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک، لینوکس و کروم را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

این آسیب‌پذیری با شناسه CVE-۲۰۱۸-۱۵۹۸۱ ردیابی می‌شود و برای مهاجم امکان اجرای کد دلخواه را فراهم می‌کند.

به‌طور دقیق‌تر این باگ یک آسیب‌پذیری type confusion است که در نهایت منجر به اجرای کد از راه دور می‌شود. مهاجم می‌تواند کد اکسپلویت را در یک فایل swf فلش قرار داده و آن را در یک صفحه وب قرار دهد و بدافزار دلخواه را به یک سیستم آسیب‌پذیر منتقل کند.

آسیب‌پذیری type confusion زمانی اتفاق می‌افتد که یک کد نوع یا جنس یک شیء که به آن ارسال شده را اعتبارسنجی نمی‌کند و از آن شیء بدون بررسی نوع یا جنس، استفاده می‌کند.

آسیب‌پذیری در نسخه‌های ۳۱,۰.۰.۱۴۸ و قدیمی‌تر Adobe Flash Player وجود دارد و برای رفع آن توصیه می‌شود به نسخه ۳۱.۰.۰.۱۵۳ به روزرسانی شود.

Adobe اعلام کرده است که پشتیبانی از Flash تنها تا سال ۲۰۲۰ ادامه خواهد داشت.

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.