about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مرکز مدیریت راهبردی افتا نسبت به شناسایی آسیب پذیری و باگ بحرانی فلش پلیر (Adobe Flash) در سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک، لینوکس و کروم هشدار داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مرکز افتای ریاست جمهوری اعلام کرد: در به روزرسانی ارائه شده توسط Adobe برای Flash Player، یک آسیب‌پذیری بحرانی رفع شده است که سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک، لینوکس و کروم را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

این آسیب‌پذیری با شناسه CVE-۲۰۱۸-۱۵۹۸۱ ردیابی می‌شود و برای مهاجم امکان اجرای کد دلخواه را فراهم می‌کند.

به‌طور دقیق‌تر این باگ یک آسیب‌پذیری type confusion است که در نهایت منجر به اجرای کد از راه دور می‌شود. مهاجم می‌تواند کد اکسپلویت را در یک فایل swf فلش قرار داده و آن را در یک صفحه وب قرار دهد و بدافزار دلخواه را به یک سیستم آسیب‌پذیر منتقل کند.

آسیب‌پذیری type confusion زمانی اتفاق می‌افتد که یک کد نوع یا جنس یک شیء که به آن ارسال شده را اعتبارسنجی نمی‌کند و از آن شیء بدون بررسی نوع یا جنس، استفاده می‌کند.

آسیب‌پذیری در نسخه‌های ۳۱,۰.۰.۱۴۸ و قدیمی‌تر Adobe Flash Player وجود دارد و برای رفع آن توصیه می‌شود به نسخه ۳۱.۰.۰.۱۵۳ به روزرسانی شود.

Adobe اعلام کرده است که پشتیبانی از Flash تنها تا سال ۲۰۲۰ ادامه خواهد داشت.

تازه ترین ها
آزمایشی
1404/08/27 - 19:48- هوش مصنوعي

آزمایشی که ثابت کرد هوش مصنوعی هنوز نمی‌تواند جای انسان را بگیرد

شرکتی که تقریباً به‌طور کامل توسط کارمندان تولید شده توسط هوش مصنوعی اداره می‌شد، در هرج‌ومرج فرورفت تا خیال خیلی از افراد درباره احتمال برکناری قریب الوقوعشان توسط هوش مصنوعی تا حدودی راحت شود.

مدیرعامل
1404/08/27 - 19:46- هوش مصنوعي

مدیرعامل گوگل: هیچ شرکتی از ترکیدن حباب هوش مصنوعی در امان نخواهد بود

«ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، هشدار داد که در صورت ترکیدن حباب هوش مصنوعی، هیچ شرکتی در امان نخواهد بود.

وزیر
1404/08/27 - 19:42- سایرفناوری ها

وزیر ارتباطات در اجلاس جهانی: هماهنگی کشورها کلید توسعه دیجیتال

اجلاس جهانی توسعه ارتباطات راه دور ۲۰۲۵ امروز در باکو آغاز شد و «سید ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات ایران، در نخستین ساعات حضور خود در این رویداد، علاوه بر شرکت در جلسه عمومی، دیدارهای متعددی با وزرای ارتباطات کشورهای مختلف انجام داد.