about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

رادارهای «MMR» صنایع هوافضای اسرائیل در ارتش چک آزمایش و بررسی شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رادارهای «MMR» صنایع هوافضای اسرائیل (IAI) در ارتش چک آزمایش و بررسی شدند و بنابر ادعای کارشناسان اسرائیلی، این آزمایشات را با موفقیت پشت سر گذاشتند. طبق گزارش صنایع هوافضای اسرائیل، این رادارها پیشرفته‌ترین رادارهای نظارت هوایی و دفاع هوایی در جهان هستند. تا به امروز، 200 سامانه در سراسر جهان فروخته و در سامانه‌های پدافند هوایی مانند باراک و گنبد آهنین ادغام شده است.

قرارداد رادار در دسامبر 2019 با وزارت دفاع چک امضا شد و شامل همکاری صنعتی نزدیک بین صنایع هوافضای اسرائیل و رتیا (RETIA) و «VTU» به عنوان شرکت‌های محلی چک بود. تولید مشترک شامل انتقال فناوری به صنایع محلی چک برای تولید و نگهداری مادام‌العمر و ارتقاء سیستم‌های موجود برای ترکیب پیشرفته‌ترین فناوری‌های جهان است.

یوآو تورگِمان (Yoav Tourgeman)، معاون رئیس صنایع هوافضای اسرائیل و مدیرعامل التا (Elta) گفت : «رادارهایMMR  را می‌توان در تمام سیستم‌های دفاعی اسرائیل یافت و کارایی عملیاتی خود را برای ارائه تصویر وضعیت هوایی برای سال‌ها و کمک به دفاع هوایی و موشکی به اثبات رسانده است. سیستم‌های عرضه‌شده به جمهوری چک و آن‌هایی که هنوز در ماه‌های آینده تحویل داده می‌شوند، در نظر گرفته شده‌اند تا با ارائه پیشرفته‌ترین دفاع در برابر تهدیدات هوابرد، همان وظیفه محافظت از مردم چک را انجام دهند.»

بنابر ادعای رژیم صهیونیستی، رادارهای اسرائیلی با سیستم‌های ناتو سازگار هستند و جایگزین فناوری راداری که قبلاً استفاده می‌شد اما اکنون منسوخ شده، منشاء روسیه را خواهند گرفت.

بخش مهمی از پروژه، مشارکت صنعت چک در قراردادی به ارزش 30 درصد از ارزش کل است که با قرارداد اصلی تأمین بین وزارت دفاع چک و اسرائیل امضا شد.

براساس این قرارداد، سیستم‌های التا (ELTA Systems) توانایی تولید ماژول‌های سازنده آنتن رادار را با استفاده از فناوری نیترید گالیوم به شریک صنعتی چک خود یعنی رتیا، منتقل کرده است. مؤسسه فنی نظامی دولتی (VTU) نیز شریک است. خط مونتاژ 4 ماژول رادار در رتیا ایجاد شد که این ماژول‌ها را برای تماس فراهم می‌کند. این قابلیت همچنین به شرکت‌های محلی اجازه می‌دهد تا تعمیر و نگهداری و پشتیبانی چک را برای طول عمر کامل رادارها انجام دهند.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.